![]() |
Wieża z gramofonem SHARP
Sprzedam sprawną wieżę z gramofonem marki Sharp, model CMS-N45.
Magnetofon 1 - NIE DZIAŁA 2 - DZIAŁA (odtwarza i nagrywa) Gramofon - 100% sprawny, na dwie prędkości :spoko: Radio - DZIAŁA, wyświetlacz nie podświetla się (spalona dioda) Moc: 50W Impendacja: 8Ohm Gra czysto, z dobrym basem i wyraźnymi tonami wysokimi, jak nie jesteś audiofilem powinieneś być zadowolony. Ma przedłużany kabel ale nie wpływa to na użytkowanie sprzętu - piszę bo nic nie ukrywam. Jeśli ktoś mieszka koło Krakowa - możliwość przetestowania sprzętu i oceny dźwięku zeń wydawanego. Cena - 50 zł (do negocjacji) Pozdrawiam i zachęcam do kupna :spoko: |
Ty sie naprawde na nia solennie zapozyczysz ;-)...
|
Co za dużą cenę dałem? ???
|
Cena wrecz smieszna, ale chodzi o fakt ze chcesz zdobyc hajs NA NIA (zapewne) ;-)...
|
Nie, po prostu doszła mi nowa wieża a stara zalega w pokoju - choć "z bólem serca" się jej pozbywam bo naprawdę porządny sprzęt (rok produkcji 1988).
A, co jesteś zainteresowany? ;) |
Mnie sie juz raczej nie przyda nic bez wsparcia dla iPoda i AirPlay... ;-)
|
Po prostu desperacja :)
@M@X DarkSlide97 ci ustawi tak, że wsparcie się znajdzie za drobną opłatą ;) |
A w Twoim iPodzie nie ma wyjścia minijack? Ja jest to podłączysz go pod 90% sprzętów :spoko:
|
Cytat:
A nie przestarzały minijack :P |
Może i przestarzały ale (prawie) wszystkie sprzęty wciąż go używają, dorobienie wtyczki to kwestia 5 minut (ja robię w dwie :szczerb:) z lutownicą w ręku a wtyczka kosztuje dokładnie 1,50 :spoko:
|
Ale bezprzewodowo nie po odtwarzasz, np. z NAS a to już ogromny minus
|
A z iCloud zwlaszcza ;-)!
|
Mi tam to nie potrzebne - za to magnetofon i CD potrzebne (CD troche mniej ale też). Dla mnie wieża = magnetofon, cd, tuner i wzmacniacz. Dlatego nie lubię dzisiejszych malutkich miniwież które sprzedają w sklepach z malutkimi kolumnami. A na sprzęt nowy porządniejszy trzeba z 800 wyłożyć, natomiast używke dobrej jakości mam za jakieś 200 zł :D
|
To jeszcze coś takiego jak kaseta istnieje :P
A dla mnie wieża = odtwarzanie z sieci (z NAS + radio internetowe) + radio z RDS i cyfrową syntezą PLL + podłączenie pod Logitech Z-906 THX :serdusz: Wracając do meritum, może napraw to jakiś kolekcjoner kupi ... |
Albo osoba chcąca słuchać winyli - za 50 zł nie dostanie gramofonu a tu ma gramofon, radio i kasety.
Śmiem twierdzić że okazja :) Jak mi dojdą nowe kolumny to dołożę kolumny do zestawu. A kolumny zacne, polskie :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:25. |