![]() |
Nie, jedno znalazłem niedojedzone, a więcej gotować się nie chciało.
|
Cytat:
ten topic czytają wstydliwe pensjonarki :taktak: Cytat:
|
Zjadłem jajko z majonezem.
|
To teraz mam prośbę.
Rozejrzyj się dokoła. Czy ja tam też jestem telepatycznie? Bo jak nie, to mam haluny :haha: |
Symbolicznie.
Telepatycznie. |
Cytat:
Cytat:
|
zaraz napiszę do Majoneza by mnie na listę wciągnął, jak to jest możliwe że na niej jest Dark. Dark proszony o pilny komentarz w tej sprawię w tym temacie.
|
Cytat:
Ale na zlocie Mario też jest, naprawdę. PS Sorki za edycje, ale knefle mi się pomyliły. Juz jest ok. |
Na zlocie jest super.
Jest też Mario :) |
grzeniu ja sobie tylko żartuję :-)
|
Cytat:
Skoro nie znamy sie osobiście, to nie przypuszczam, że na forum zwracasz się do mnie z imienia tylko z nicka. Proszę więc zwracać sie do mnie z małej litery - podobnie jak wymagał rycho. Ale jak zjawisz się na zlocie, to pozwolę ci mówić do mnie z dużej litery :D |
Abstrahuje pan od układu odniesienia!
|
Ja wiem.
Majonez skisł. |
Eee... Że co? :D
:hmm: O proszę, w moim przypadku piwo pomaga - na trzeźwo napisałbym ten esej :szczerb: |
grzeniu a może Grzeniu, zasada pisania Twojego nicku jest niejednoznaczna, bo masz np. grzeniu, ale w opisie masz "Pozdr./Grzeniu" Więc to rodzi swoiste pomyłki. Co do tej kwesti myślę że trzeba by napisać jakiś stosowny temat, a esej czy rozprawkę powinien napisać Dark, który dopuścił się haniebnego czynu otwierając i umożliwiając rezydentom tego miejsca ucieczki, co nastąpiło...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:03. |