![]() |
Co do monitorowania napięć to słabo to widzę, dokładność wskazań w programach odbiega trochę od pomiarów miernikiem a i na mierniku możesz nie zauważyć "piku" z brakiem napięcia...
|
speed fan podaje temperatury, ale czy napięcie to nie wiem, i zapisuje do pliku.
|
Może samurize?
|
gallus Automatyczny restart miałem wyłączone, ale nie było ptaszka przy zdarzeniach.
andy chciałem odczytać błędy przy pomocy "BlueScreenView", ale nie miałem zaznaczonej opcji jw. Więc koledzy teraz czekam na restart... :) Ale nadal poszukuje programu do monitorowania temp., oraz napięć z zapisem rzeczywistym, bez utracie danych po restarcie. |
BSoD przecież zapisuje zrzut gdzieś w czeluściach dysku na którym jest zainstalowany system.
Po restarcie otwórz sobie te zrzuty i zobacz w czym problem. |
To może na początek wyłącz automatyczny restart w czasie awarii a zjawi się blue screen a po nim coś może już wywnioskujesz... Z moich doświadczeń z naprawą kompów wynika, że najdziwniejsze rzeczy dzieją się przy uwalonym zasilaczu i ciężko je zdiagnozować bez próbnej podmianki na okres przynajmniej 2 dni dni... ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
siwymariusz, to jest raczej program do monitorowania plików, a nie temp., voltów, itd. Ale dzięki za odpowiedź. :) |
Panowie, kolega zadał konkretne pytanie, a Wy tu nie na temat. Proszę o powrót do tematu.
|
+ o ile mi wiadomo redaktor CDRlab.pl ;-)...
|
|
A pamiętam chyba Sid_The_Ra -> to ten co miał jegomościa z cygarem <- takie coś z anime jak by w awatarze ?
|
Cytat:
|
@sebaw na jaki system operacyjny?
|
Jak Sid_The_Rat wroci to sie opije ze szczescia ;-). To byl mizantrop z prawdziwego zdarzenia :-)!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:41. |