![]() |
Przy wejściu na dole, gdyby drzwi były szersze, to paleta by stanęła nie przeszkadzając. ;)
Mając poddasze tam się wyniosę z komputerem i innym złomem. :) |
Cytat:
|
To teraz ja. Mieszkam w wielkim domu, mam do dyspozycji sypialnię 24 metry i taki sam pokój obok, nie używam go prawie, trzymam tam papiery w szafkach. Czasami (latami) mieszkałem w tym drugim pokoju, bo tak. 2 pralki, 2 lodówki, własna łazienka... do lasu (prawdziwego) 200 metrów..., ale będzie się trzeba przeprowadzić do mniejszego mieszkania, będzie to 89,5 metra + poddasze nad tym, tam panuję azyl zrobić + 140 metrów ogródka. Wejście do mieszkania niezależne. Kupa miejsca na trzymanie różnych rzeczy. Trzymajcie kciuki. :)
Sypialnia 13 metrów? Zmieszczę się. ;) |
Oj wredna matematyczka, jak tak można rozdzielać dwa gołąbki....
Zresztą ta cała trygonometria, itd i tak się specjalnie nie przyda ;) @revolver0 Dobrze mówisz, mógł zrobić jak w Boston Public -> i już by się nie odważyła :d |
Trzeba było, pierdnąć, wstać i wyjść, i trzasnąć drzwiami xD
|
Bo nas matematyczka przesadziła tak że Ona była zupełnie z tyłu i nie mogłem na Nią patrzeć :( to myślałem o wszystkim byle lekcja minęła szybko.
|
Lekcje nigdy nie są nudne - co najwyżej interesujące inaczej ;)
|
A siedziałem sobie w budzie na nudnej lekcji, gapiłem się na osiedle i przyszedł mi do głowy taki temat :matrix:
Miło mi to czytać ;) |
Z tematem trafił idealnie
|
Cytat:
To prawda - z sasiadami zyje dobrze, nie mam menelni pod klatka. Internet mam 30/30 Mbps, wiec nie narzekam :-). Samotnie jest tylko jak nikt nie wpadnie, co sie praktycznie nie zdarza - to duzy komfort, argumentujac, bo zawsze moge zaprosic znajomych czy dziewczyne. Dzieki temu zawsze spedzam wieczor tak jak chce - jesli potrzebuje samotnosci to ja mam :-). Chcialem przy okazji pogratulowac chyba najciekawszego tematu ostatnich lat - niezepsuty przez "smietnik", rzeczowy i prowokujacy do konkretnej dyskusji w oparciu o argumenty i to bez klotni. Serio - brakowalo mi czegos takiego w forumowej stagnacji. |
Pomnóż teraz wszystkie problemy razy 500 i witamy w dorosłości. :D
Nie to, że nie da się ogarnąć, ale jest więcej. :) |
MI bardziej chodzi, że za jakieś 3 miesiące znowu zmienią się mu priorytety. ALe taka nasza natura...
|
Jak chce bez kredytów to już teraz musi o tym myśleć. ...
|
ileż ty masz pomysłów, jeszcze Ci inne rzeczy do głowy przyjdą a te pójdą w na dalszy plan.
|
Nie miałem na myśli Ciebie, nic z tych rzeczy :) Myślę o kupnie jakiegoś taniego lokalu do remontu i zaadaptowaniu go do warunków znośnych (czyt. że da się mieszkać). Bo na wynajmowanym mieszkaniu to się nie opłaca na dłuższą metę a jak pisałem do wszelkich zapożyczeń to jestem uprzedzony. Na razie myślę jeszcze o zatrudnieniu, pisałem w wakacje o pracy w serwisie komputerowym ale nie wiem co z tego będzie, bo ponoć te serwisy cienko przędzą dzisiaj :( To myślę czym mógłbym się zająć.
Matko, jeszcze 2 lata temu to dla mnie wydawało się nierealne że będę dorosły, chodziłem z koleżkami po mieście, wracałem po 20, siadałem przed komputer i grałem do 2-3 w nocy... A teraz już trzeba myśleć o tym bo niestety czas ucieka :ysz: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:18. |