![]() |
Żaden wipe... Poprawili w końcu apkę mBanku i jest OK. Z żadną inną aplikacją nie miałem problemu na tym tablecie.
|
Atom może być problemowy - w niektórych tabletach są kłopoty z instalacją wielu aplikacji z playa. Ale fakt, że jak już ktoś zauważył - raczej byłby problem z instalacja niż uruchamianiem. A nie masz przypadkiem jakiegoś antywirusa w tle? Jeśli Ci bardzo zależy to można spróbować factory reset / wipe albo wgrać od nowa androida. Ale wtedy oczywiście tracisz dane.
Samsung Galaxy S - Popieram. jeden z najlepszych tabletow obecnie na rynku. |
Do tabletu też nie widzę większego sensu, nie przeszkadza mi klawiatura ekranowa, daje radę...
Natomiast yoga pro to ultrabook ;) |
Do jedynki też można klawiaturę dokupić, ale jaki ma to sens, to nie wiem. :nie:
|
Acha... wklepałem sobie na szybko w google images i mi takie piękne rendery się wczytały :) -dlatego pytałem.
|
Klawiatura jest jako opcja do dwójki. Chyba myślisz o trójce pro...
|
to ten yoga z klawiaturą?
|
Tak propos to złożyłem reklamację w mBanku na działanie aplikacji, przez dwa tygodnie drapali się po jajach, aż w końcu odpisali, że przepraszają, że się kajają, że faktycznie nie działa i mają nadzieję, że ten fakt nie wpłynie na naszą współpracę :szczerb: Więc mBank obsługuję z Nexusa 2013.
A Yogę 2 LTE kupiłem już drugą, dla syna. To kawał dobrego sprzętu jest ;) A teraz ostrzę sobie pazury na Samsunga Tab S 8"... Amoledowy wyświetlacz w nim jest po prostu cudny, takiego kontrastu nie widziałem na żadnym innym tablecie... |
Cytat:
|
Stary Lenovo yoga jest ciągle w sklepach. Na aukcjach jest go jeszcze więcej.
|
@Reetou jaki runtime - Dalvik czy ART? Choć to w sumie bez znaczenia :/ U siebie mam ARTa i mryga.
Próbowałeś napisać do wsparcia mBanku? |
jak sprawdzałem mbank pl mbank - dawny multibank to to samo?
Aplikacja się uruchamia, chce jakieś dziwne dane, których nie podam bo nie mam konta w mbanku. Android 4.4.2 |
Nowa. A stara jest gdzieś jeszcze dostępna?
|
jest to nowa, czy stara wesja mbanku?
|
Wiem. Ale interesi mnie czy to sprawa modelu, czy sztuki...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:29. |