![]() |
Zaryzykuję stwierdzenie że to nie tylko w Polsce niestety. :P
|
Cytat:
Sama prawda i tylko prawda :D |
Cytat:
http://youtu.be/FTQd00L0oVg |
Cytat:
|
Cytat:
Gugieluj! |
Wtedy było tak: od 9 sprzedawano piwo, więc nikt na 7 do roboty nie przychodził, tak jak powinien, chłopaki zdążyli powiedzieć - Panie majster... a majster na to, - Wiem, też bym się piwa napił. :]
|
Jak im nie starcza z emerytury... :ysz:
Powiedziałem dziadkowi a on odparł że on tu mieszka tyle lat że przestał te krzywizny zauważać :rotfl: |
Łatwo te problemy z równością naprawić - dobry remont i dużo $ i będzie elegancko :D
|
Wiem że te bloki nie były budowane jakoś strasznie pieczołowicie ale u mnie nie było aż takich jaj że podłoga jest krzywa albo sufit :wow:
Na dobre mieszkanie trafiłem? |
Stare budownictwo - w tedy nikt nie słyszał o wylewce samo poziomującej i wyrównywaniu ścian...
|
Skąd to się bierze? Słyszałeś o Roswell?
|
Dark, oglądałeś serial Alternatywy 4?
Wiele byś się mógł nauczyć z tego serialu... A jakbyś był mniejszy to byś się cieszył, że kulka sama wraca :szczerb: |
Krzywe ściany i podłoga w mieszkaniu
Wczoraj nocowałem u mojej babci... I z nudów przeglądałem mieszkanie.
Mieszkają w bloku (wielka płyta) z lat 80, czteropiętrowym. Okazało się że w tym mieszkaniu nie ma prostej ściany :rotfl: Ściana np. w kuchni ma tak jakby wybrzuszenie, w toalecie na jednym końcu jest grubsza a na drugim kilka cm krótsza :D Sufit na końcu pokoju jest jest kilka cm "głębszy" niż na początku... Ale to jeszcze nic! Położyłem kulkę taką metalową w kuchni na podłogę pod oknem i zleciała w stronę ściany :wow: Nawet ja mieszkając w bloku nie miałem takich niedoróbek... Wy też tak macie i skąd to się bierze? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:04. |