![]() |
Ja nie wiem jak wygląda książeczka połowów i pogubiłem się w opisie przy "zrobiłem sobie ksero i chcę to wydrukować" :P
Jeśli to jest tylko to, co w załączniku w tej książeczce, to lepiej zrób sztance w excelu, to wejdą ci po 2 strony na A4 - aspekt ekonomiczno-ekologiczny. Jeśli natomiast jest tam też więcej informacji i koniecznie chcesz to tak drukować, to może wycentruj to na stronie A4 i drukuj obracając kartki? |
A po co tyle dobrego papieru marnować?
To .jpg? Jeśli tak, to prawy myszy, drukuj i w systemowym drukowaczu np. tak: Załącznik 68767 Powinno trafić. |
Drukowanie
Ilość załączników: 1
Pany potrzebuję wydrukować plik w formie książki do rejestru połowów :P mam drukarkę atramentową brother dcp-j125 która nie posiada drukowania dwustronnego ,tak więc muszę kartki sam przekładać , co nie jest problemem :> ale mam problem aby wydrukować ten plik w formie ''książeczki'' Książka jak wygląda każdy wie :taktak: rejestr jest w formacie 10x15cm zrobiłem sobie ksero i chcę to wydrukować na kartce A4 a potem dociąć na gilotynie , ale po przełożeniu kartki drukarka ciągle mi drukuje w tych samych miejscach góra-dół a nie tak jak w lustrzanym odbiciu :ysz: jeśli w opcjach drukarki zaznaczę odbicie lustrzane to ramka pokrywa się na drugiej stronie tej kartki ,tylko litery są odwrotnie jak w lustrze :sciana: jest może do tego jakiś program czy coś ? a może ktoś jest bardziej obcykany w temacie :czytaj:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:37. |