![]() |
Shopping online .pl
Jest temat o zagranicznych sklepach internetowych a w sumie chyba przydałby się tez taki o Polskich.
Ja mam bardzo mieszane uczucia jeśli chodzi o Allegro (tak wiem to nie sklep), więc raczej skłaniam się ku typowym sklepom internetowym, a wy? Jeśli chodzi o moje sprawdzone perełki to polecam: Mivo - buty są w 100% warte swojej ceny, dobra rozmiarówka, szybka dostawa, produkty zgodne z opisem i porządnie opakowane - żeby nie było, że mało obiektywnie piszę dorzucę linka) Marbo-sport - niedawno zamówiłam u nich trochę sprzętu, ceny przyzwoite, promocje fajne, do tego załapałam się na darmową przesyłkę co jest wg mnie dużym plusem, towar był tak opakowany i zabezpieczony, że myślałam, że się do niego nie dostanę (napocilam się lepiej niż na nie jednym treningu, bonusowe "-5kg" do wagi) :) Projektor.pl - to było zamówienie nie moje, ale do firmy w której pracuję. Jak łatwo się domyślić kupowaliśmy projektor. Bardzo fachowa obsługa, prawie zaraz po złożeniu zamówienia zadzwonili, żeby podać termin dostarczenia przesyłki, fajne promocje, ceny dostawy ok, towar zgodny z opisem Napiszcie gdzie najczęściej kupujecie i co? Jakie sklepy możecie polecić, a jakich unikać? Co było super, a co już niekoniecznie. |
Ja z kolei polecę:
|
Ja bardzo lubię morele.net - bardzo tani sprzęt komputerowy i z reguły dobra obsługa.
|
spodlady.com - bardzo fajne gadzety zwiazane z PRLem.
KDS.pl - dobre ceny na jablka. |
Eee... amazon, ebay , aliexpress, chinavision to tak na szybko .
|
Które z nich są polskie? :czytaj:
|
Ale numer przeczytalem ze chodzi o zagraniczne , zganiam to na chwilowa niepoczytalnosc :D
|
haha spoko post z zagranicznymi sklepami też jest na forum więc mogło się Ci pomylić :)
|
Cytat:
|
Ja często kupuję na Amazonie.
|
W Polsce Amazonu jeszcze nie ma o ile mi wiadomo.
|
Ze swojej strony mogę polecić:
Saturion / Salurion Morele X-Kom Komputronik Cyklotour TopNarty |
To ja jeszcze dorzucę do listy:
Funtech - może mniej znany ale mają niezłą obsługę i spoko ceny na sprzęt Kolegaberilin - oleje samochodowe z Niemiec Komputronik - chyba nie muszę pisać dlaczego i dodawac linka do opinii :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:40. |