Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Shopping online .pl (https://forum.cdrinfo.pl/f5/shopping-online-pl-94200/)

nowa28 29.01.2015 11:16

Shopping online .pl

Jest temat o zagranicznych sklepach internetowych a w sumie chyba przydałby się tez taki o Polskich.

Ja mam bardzo mieszane uczucia jeśli chodzi o Allegro (tak wiem to nie sklep), więc raczej skłaniam się ku typowym sklepom internetowym, a wy?

Jeśli chodzi o moje sprawdzone perełki to polecam:

Mivo - buty są w 100% warte swojej ceny, dobra rozmiarówka, szybka dostawa, produkty zgodne z opisem i porządnie opakowane - żeby nie było, że mało obiektywnie piszę dorzucę linka)

Marbo-sport - niedawno zamówiłam u nich trochę sprzętu, ceny przyzwoite, promocje fajne, do tego załapałam się na darmową przesyłkę co jest wg mnie dużym plusem, towar był tak opakowany i zabezpieczony, że myślałam, że się do niego nie dostanę (napocilam się lepiej niż na nie jednym treningu, bonusowe "-5kg" do wagi) :)

Projektor.pl - to było zamówienie nie moje, ale do firmy w której pracuję. Jak łatwo się domyślić kupowaliśmy projektor. Bardzo fachowa obsługa, prawie zaraz po złożeniu zamówienia zadzwonili, żeby podać termin dostarczenia przesyłki, fajne promocje, ceny dostawy ok, towar zgodny z opisem

Napiszcie gdzie najczęściej kupujecie i co? Jakie sklepy możecie polecić, a jakich unikać? Co było super, a co już niekoniecznie.

mgit 30.01.2015 22:45

Ja z kolei polecę:
  1. agito.pl - wiadomo
  2. komputronik.pl - bardzo dobry serwis, szybka wysyłka, jak sama nazwa wskazuje komputery itd.
  3. proline.pl - długa wysyłka, ale za to tanio
  4. architekci-sklep.pl - sprzęt kreślarski dla architektów / projektantów / konstruktorów
  5. 3kropki.pl - gry, często taniej niż na steam czy w mm, ale czasem jest drożej - trzeba uważać
  6. narzedzia24.pl - szybka wysyłka, dobrze zapakowane narzędzia - zero problemów
  7. yerbamatestore.pl - duży wybór mate, szybka wysyłka, zero problemów

Smartek 31.01.2015 10:06

Ja bardzo lubię morele.net - bardzo tani sprzęt komputerowy i z reguły dobra obsługa.

M@X 31.01.2015 10:27

spodlady.com - bardzo fajne gadzety zwiazane z PRLem.
KDS.pl - dobre ceny na jablka.

misiozol 31.01.2015 12:24

Eee... amazon, ebay , aliexpress, chinavision to tak na szybko .

Jarson 31.01.2015 12:51

Które z nich są polskie? :czytaj:

misiozol 31.01.2015 15:24

Ale numer przeczytalem ze chodzi o zagraniczne , zganiam to na chwilowa niepoczytalnosc :D

nowa28 03.02.2015 11:15

haha spoko post z zagranicznymi sklepami też jest na forum więc mogło się Ci pomylić :)

Patrix 03.02.2015 15:55

Cytat:

Napisany przez misiozol (Post 1312434)
Ale numer przeczytalem ze chodzi o zagraniczne , zganiam to na chwilowa niepoczytalnosc :D

popełniłem ten sam błąd ale zdążyłem skasować posta :sciana:;)

jks 09.02.2015 12:34

Ja często kupuję na Amazonie.

M@X 09.02.2015 13:27

W Polsce Amazonu jeszcze nie ma o ile mi wiadomo.

andy 09.02.2015 13:48

Ze swojej strony mogę polecić:
Saturion / Salurion
Morele
X-Kom
Komputronik
Cyklotour
TopNarty

nowa28 11.02.2015 12:05

To ja jeszcze dorzucę do listy:
Funtech - może mniej znany ale mają niezłą obsługę i spoko ceny na sprzęt
Kolegaberilin - oleje samochodowe z Niemiec
Komputronik - chyba nie muszę pisać dlaczego i dodawac linka do opinii :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:40.