![]() |
ASUS F2SV
Sprzedam Notebook Asus F3SV
Do sprzedania mam Notebook Asus F3SV Parametry techniczne: Model: F3SV Procesor: Core 2 Duo T7300 (2.0 GHz) 4 MB, FSB 800 MHz Chipset płyty: intel 965PM Express ICH8-M Pamięć: 2 GB DDR2 667 MHz SO-DIMM (1 x 2 GB) Matryca: 15.4" WXGA 1440 x 900 Błyszcz±ca Dysk: 250 GB SATA 5400 obr./min Napęd optyczny: Super Multi DVD+/-RW/RAM -> nie działa Wady: - Obtarcia lakieru na obudowie - Nie działa napęd optyczny - Bateria trzyma 14-30 minut - Dysk posiada kilka bad sektorów - je¶li jest kto¶ zainteresowany wy¶lę log - SMART tego dysku W skład zestawu wchodzi: - Notebook Asus F3SV - Zasilacz - Sterowniki wraz z Microsoft Vista - edycja recorvery - Sterowniki do Windows XP skopiowane na pulpit - Torba Dla forumowiczów cena wraz z torb±: 140 Dla reszty tak jak opisane na OLX |
<wrodzony kalkulator Darka> kupno 140 zł, za dysk pewnie 100 najmniej, napęd 40-50... Razem 300 zł... Nie opłaca się :nie: Choć może... Dokupić dysk 500GB, napęd optyczny i 2GB RAM, doinstalować na lewo Windows 8 i sprzedać jakiemu¶ Januszowi na giełdzie
(panie, dwurdzeniowy procesor i 4GB RAM i do tego Windows kafelkowy to samo co w sklepie tylko u mnie 500 zł taniej!) :> Lecz raczej się nie opłaca, za duży wkład w niego :sciana: |
Asus sprzedany - kupił jaki¶ dzieciak z gimnazjum... :D
Widać nie ma dużych wymagań co do komputera... |
Dysk pewnie zmieni, starsze gierki pójd± a napęd mu nie potrzebny bo będzie kupował w sklepie Torrent :rotfl:
|
hmm mgit cena słaba ja pół roku temu toshibe z core2duo w duuużo lepszej cenie pu¶ciłem :D
|
A sprawny w pełni?
|
W 99% ;)
|
Hehehe to tak jak ten co opchałem... ;)
Jak by był bardziej sprawny to by tak tanio nie poszedł ;) Za darmo w piwnicy nie przeleżał - 2 lat :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:13. |