![]() |
Gry Iso i Elf ?
Witam.Dziś przeglądając programy elf na ps2 na chomikuj natknąlem się na gre w rozszerzeniu elf (gra była przerobiona z iso na elf) czy jest taka możliwość przerabiania gier z ps2 ?? a jeżeli tak to jak.
|
Nie ma takiej możliwości w przypadku gier. *.iso to obraz gry, a *.elf to plik wykonywalny. Żeby się dało to albo gra musiałaby nie używać zewnętrznych zasobów co jest niemożliwe w przypadku komercyjnych tytułów (są po prostu za duże) albo PS2 musiałoby mieć pamięć RAM wielkości DVD9+32MB. ;)
|
Ok dzięki za Info.Szkoda bo mógł bym pozgrywać i grać na Plikach Elf i nie niszczyc lasera.
|
nadal możesz, np grać z kopii uruchamianych na pendriwie, dysku twardego ewentualnie po sieci., trzeba tylko chcieć i poczytać na forum...
|
Nawet na logikę: czy gdyby gry zajmowały kilka MB to Sony montowałoby w swoich konsolach bardzo drogie wtedy napędy DVD? Czy nie użyliby wtedy 8cm lub jeszcze taniej, jeszcze mniejszych CD? ;]
A nie możesz po prostu sobie grać z USB/HDD/SMB? >> http://forum.cdrinfo.pl/search.php?searchid=3506902 |
A na Mojej Scph-90004 pójdzie OpenLoaderps2 ? i czy muszę podłączać kabel internetowy.
Ps:Z Internetem w ps2 sie jeszcze nie bawiłem i OPL nie konfigurowałem. |
Czytaj niżej...
Cytat:
|
Każdy program dla PS2 zadziała na każdym modelu PS2.
Exploit nie. |
Mniejsza z tym laser padnie to padnie kupi się nowy :P nie chce mi się bawić w openloader.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:51. |