![]() |
mnozenie cenzorow
jeszcze troche, a ilosc cenzorow przekroczy ilosc userow:)
Szanowni PANOWIE CENZORZY.Czy moglibyscie sie zwezyc ze swoimi nickam ( NAZWISKAMI), bo po ostatnim rozszerzeniu listy OFF Topic nie miesci mi sie na ekranie, a przeciez nie polece po nowy monitor tylko dlatego |
he, he :) :) :)
|
musze zgodzic sie z przedmowca - te nicki sa za dlugie, nie mozna by ich jakos skrocic, przydzielic po jednym moderatorze do dzialu czy cos w tym rodzaju?
|
Re: mnozenie cenzorow
Cytat:
rozumiem ze chodzi o tego posta co skasowalem za seriale ?:* |
chyba nic nie rozumiesz. Akurat skasowane posty mi ( nie chce napisac wisza) nie przeszkadzaja.Ja bede pisal, a ty sobie kasuj. Bardziej interesuje mnie wartwa psychiczna cenzora - dali wladze - jak tu pokazac ze ja mam. A technicznie chodzi mi o to, ze przy twoich dlugich danych personalnych *( moglbys walnoc sobie ja w metryce Batrosz - nie ma sie co wstydzic, imie ma zrodlo historyczne i tez facet z kosa latal), rubryka OFF Topics nie miesci mi sie na ekranie i musze ruszac musza, co przy tym upale jest dla mnie bardzo wyczepujacym zajeciem
|
Cytat:
i tutaj sie mylisz - juz z 5 lat temu wyroslem z tego a nawet nie mialem z czego wyrastac bo nie odbilo mi z tego powodu a wierz mi spedzilem sporo czasu na sieci badac irc masterem itd ... Co do nazwiska to nie musze sie ukrywac pod nickiem i nie mam sie czego wstydzic. Wiec nadal pozostane przy obecnej formie.:P |
Ksywa lub nick nie służy do ukrywania sie ale dla wygody,kazdy zna mnie w sieci pod moim nickien a przyznam sie ze moje nazwisko i imie to 21 liter,i jeszcze co druga z altem.(nie wiem czy zrozumiałes moje intencje ale jeżeli na twoim logo to ty jestes to dlaczego sie zasłaniasz?)
|
Cytat:
co do obrazka to jest takie bo takie mialem pod reka ale zmienie na bardziej widoczne :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
wiec tak, wyjasnij mi o co chodzi z tym za dlugim nickiem/imieniem i nazwiskiem bo u mnie na monitorze w rozdzielczosci 800x600 wszystko miesci sie idealnie |
chodzi o pierwsza strone na ktora wchodzisz gdy w przegladarce wpiszesz http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v tam jest taka tabelka na 4 wiersze - cdr, dvx, sprzedam i otopic - od kiedy sie pojawiles w tych tabelkach ('moderuja') cale 4 wiersze sie nie mieszcza na monitorze tylko zeby dostac sie do OT trzeba przewijac ekran - jest to ewidenntnie spowodowane calkiem dlugim nickiem ktory musi sie 'zawijac' i znacznie zwieksza wysokosc calego wiersza
|
Cytat:
zobacze czy da sie cos z tym zrobic ... a najwyzej zaloze nowe konto i bedziecie mielu nowy temat :) hehehe |
...
a najwyzej zaloze nowe konto i bedziecie mielu nowy temat :) hehehe [/B][/QUOTE] ********************** pochlebiasz sobie. W gruncie rzeczy jestes malo interesujacy, a ja prosilem tylko o zmiane nicka z powodow j.w., ale zmiana rozmiaru tabelki, zebym na dzien dobry nie musial reka ruszac tez moze byc |
Ja jeszcze raz z tym zdjeciem :) Chcemy zobaczyc naszego uzurpatora w calej okazalosci.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:14. |