Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   mnozenie cenzorow (https://forum.cdrinfo.pl/f5/mnozenie-cenzorow-9430/)

bgn 06.08.2002 07:48

mnozenie cenzorow

jeszcze troche, a ilosc cenzorow przekroczy ilosc userow:)
Szanowni PANOWIE CENZORZY.Czy moglibyscie sie zwezyc ze swoimi nickam ( NAZWISKAMI), bo po ostatnim rozszerzeniu listy OFF Topic nie miesci mi sie na ekranie, a przeciez nie polece po nowy monitor tylko dlatego

+++LeWaP+++ 06.08.2002 07:58

he, he :) :) :)

-Sid-The-Rat=> 06.08.2002 08:33

musze zgodzic sie z przedmowca - te nicki sa za dlugie, nie mozna by ich jakos skrocic, przydzielic po jednym moderatorze do dzialu czy cos w tym rodzaju?

BD 06.08.2002 09:06

Re: mnozenie cenzorow

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
jeszcze troche, a ilosc cenzorow przekroczy ilosc userow:)
Szanowni PANOWIE CENZORZY.Czy moglibyscie sie zwezyc ze swoimi nickam ( NAZWISKAMI), bo po ostatnim rozszerzeniu listy OFF Topic nie miesci mi sie na ekranie, a przeciez nie polece po nowy monitor tylko dlatego

hehhee
rozumiem ze chodzi o tego posta co skasowalem za seriale ?:*

bgn 06.08.2002 10:09

chyba nic nie rozumiesz. Akurat skasowane posty mi ( nie chce napisac wisza) nie przeszkadzaja.Ja bede pisal, a ty sobie kasuj. Bardziej interesuje mnie wartwa psychiczna cenzora - dali wladze - jak tu pokazac ze ja mam. A technicznie chodzi mi o to, ze przy twoich dlugich danych personalnych *( moglbys walnoc sobie ja w metryce Batrosz - nie ma sie co wstydzic, imie ma zrodlo historyczne i tez facet z kosa latal), rubryka OFF Topics nie miesci mi sie na ekranie i musze ruszac musza, co przy tym upale jest dla mnie bardzo wyczepujacym zajeciem

BD 06.08.2002 10:46

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
Bardziej interesuje mnie wartwa psychiczna cenzora - dali wladze - jak tu pokazac ze ja mam. A technicznie chodzi mi o to, ze przy twoich dlugich danych personalnych *( moglbys walnoc sobie ja w metryce Batrosz - nie ma sie co wstydzic, imie ma zrodlo historyczne i tez facet z kosa latal), rubryka OFF Topics nie miesci mi sie na ekranie i musze ruszac musza, co przy tym upale jest dla mnie bardzo wyczepujacym zajeciem
tzn twoim zdaniem dali wladze to bede szalal ...
i tutaj sie mylisz - juz z 5 lat temu wyroslem z tego a nawet nie mialem z czego wyrastac bo nie odbilo mi z tego powodu
a wierz mi spedzilem sporo czasu na sieci badac irc masterem itd ...

Co do nazwiska to nie musze sie ukrywac pod nickiem i nie mam sie czego wstydzic. Wiec nadal pozostane przy obecnej formie.:P

lopus 06.08.2002 12:06

Ksywa lub nick nie służy do ukrywania sie ale dla wygody,kazdy zna mnie w sieci pod moim nickien a przyznam sie ze moje nazwisko i imie to 21 liter,i jeszcze co druga z altem.(nie wiem czy zrozumiałes moje intencje ale jeżeli na twoim logo to ty jestes to dlaczego sie zasłaniasz?)

BD 06.08.2002 12:11

Cytat:

lopus napisa***322;(a)
Ksywa lub nick nie służy do ukrywania sie ale dla wygody,kazdy zna mnie w sieci pod moim nickien a przyznam sie ze moje nazwisko i imie to 21 liter,i jeszcze co druga z altem.(nie wiem czy zrozumiałes moje intencje ale jeżeli na twoim logo to ty jestes to dlaczego sie zasłaniasz?)
ja natomiast uzywam nazwiska i imienia gdyz to ono jest znane bardziej niz nick

co do obrazka to jest takie bo takie mialem pod reka ale zmienie na bardziej widoczne :)

Druss 06.08.2002 20:44

Cytat:

Bartek Danowski napisa***322;(a)

ja natomiast uzywam nazwiska i imienia gdyz to ono jest znane bardziej niz nick

co do obrazka to jest takie bo takie mialem pod reka ale zmienie na bardziej widoczne :)

Co to za sciema:) U mnie nie robia takich zdjec legitymacyjnych z zaslonieta jedna strona, do zadnych dokumentow sie to nie nadaje. :-D

Nol 06.08.2002 22:27

Cytat:

Bartek Danowski napisa***322;(a)

tzn twoim zdaniem dali wladze to bede szalal ...
i tutaj sie mylisz - juz z 5 lat temu wyroslem z tego a nawet nie mialem z czego wyrastac bo nie odbilo mi z tego powodu
a wierz mi spedzilem sporo czasu na sieci badac irc masterem itd ...

Co do nazwiska to nie musze sie ukrywac pod nickiem i nie mam sie czego wstydzic. Wiec nadal pozostane przy obecnej formie.:P

Powiem tak, to Ty się mylisz. Nas nie interesuje ile lat temu z czegoś sobie wyrosłeś, bo już widać, iż niezbyt Ci to wyszło. Pewnie, wstydzić się nie musisz, ale mógłbyś nam ułatwić życie. Mielibyśmy do Ciebie tylko taką małą prośbę o zmienienie długości twojego nicka. I tyle.

BD 07.08.2002 07:46

Cytat:

Nol napisa***322;(a)

Powiem tak, to Ty się mylisz. Nas nie interesuje ile lat temu z czegoś sobie wyrosłeś, bo już widać, iż niezbyt Ci to wyszło.
Pewnie, wstydzić się nie musisz, ale mógłbyś nam ułatwić życie. Mielibyśmy do Ciebie tylko taką małą prośbę o zmienienie długości twojego nicka. I tyle.

Odpowiem tylko na czesc tego posta

wiec tak, wyjasnij mi o co chodzi z tym za dlugim nickiem/imieniem i nazwiskiem bo u mnie na monitorze w rozdzielczosci 800x600 wszystko miesci sie idealnie

-Sid-The-Rat=> 07.08.2002 08:16

chodzi o pierwsza strone na ktora wchodzisz gdy w przegladarce wpiszesz http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v tam jest taka tabelka na 4 wiersze - cdr, dvx, sprzedam i otopic - od kiedy sie pojawiles w tych tabelkach ('moderuja') cale 4 wiersze sie nie mieszcza na monitorze tylko zeby dostac sie do OT trzeba przewijac ekran - jest to ewidenntnie spowodowane calkiem dlugim nickiem ktory musi sie 'zawijac' i znacznie zwieksza wysokosc calego wiersza

BD 07.08.2002 08:19

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
chodzi o pierwsza strone na ktora wchodzisz gdy w przegladarce wpiszesz http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v tam jest taka tabelka na 4 wiersze - cdr, dvx, sprzedam i otopic - od kiedy sie pojawiles w tych tabelkach ('moderuja') cale 4 wiersze sie nie mieszcza na monitorze tylko zeby dostac sie do OT trzeba przewijac ekran - jest to ewidenntnie spowodowane calkiem dlugim nickiem ktory musi sie 'zawijac' i znacznie zwieksza wysokosc calego wiersza
ok myslalem, ze chodzilo o zmiane szerokosci tabeli
zobacze czy da sie cos z tym zrobic ...
a najwyzej zaloze nowe konto i bedziecie mielu nowy temat :)
hehehe

bgn 07.08.2002 09:01

...
a najwyzej zaloze nowe konto i bedziecie mielu nowy temat :)
hehehe [/B][/QUOTE]
pochlebiasz sobie. W gruncie rzeczy jestes malo interesujacy,
a ja prosilem tylko o zmiane nicka z powodow j.w., ale zmiana rozmiaru tabelki, zebym na dzien dobry nie musial reka ruszac tez moze byc

Druss 07.08.2002 09:44

Ja jeszcze raz z tym zdjeciem :) Chcemy zobaczyc naszego uzurpatora w calej okazalosci.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:14.