![]() |
Hej Macio :) Wreszcie tu zawitalam :) od dawna zagladam na stronke to i forum wypada odwiedzic :)
Co do ludzika do bedzie tylko nie moge tu w ustawieniach znalezc tego jak ustawic logo.. ale pewnie tylko slepa jestem :) A co do Jet-Audio to zainstalowalam, dobry program tylko strasznie napakowany :) a mi potrzebny tylko player CD :) Ps. Ha! znalazlam :) |
O! Ania z boardu win xp! Witamy na cdrinfo :). A gdzie Twój fajny gościu z łukiem?
|
Cytat:
|
Z tego co wiem to z programowych odtwarzaczy cdtext czyta playerek-COWON Jet Audio,spróbuj sama bo go nie mam w tej chwili zainstalowanego.
|
Wielkiego wyboru nie ma, sprobuj Jet Audio. Ewentualnie, jesli masz plyty nagrane zgodnie z oryginalem, odtwarzacze pobieraja tytuly z cddb z sieci.:)
|
Jaki program do odtwarzania cd z CD-TEXTem ?
Witam :), nagralam CD z cd-textem, wszystko poszlo glatko i sprawnie, gdyz program Feurio! odczytuje nagrane audiocd prawidlowo :)
Moje pytanie brzmi jak w tytule, jaki program polecacie do odtwarzania takiego cd? Czy Winamp ma taka opcje(ewentualnie plugin), jesli tak to jak ja uruchomic? Przejzalam info na stronce winampa, ale sie nie doszukalam czy obsluguje cd-text :( Poradzcie cos :) Pozdrawiam, anka725 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:00. |