![]() |
Ilość załączników: 1
Test z Windowsa 98:
Załącznik 70020 Przepraszam za jakość, ale innego sposobu na "wyciągnięcie" wyniku jak zrobienie zdjęcia monitora nie znalazłem. W logu jest tylko "DAT file loaded", bo podczas przeprowadzania testu włączył się wygaszacz, a po wróceniu do pulpitu zniknął wykres - wynik zapisałem do .DAT, zresetowałem program, wczytałem plik i zrobiłem zdjęcie. W polu Type było CLV. |
Cytat:
|
Jak tylko uda mi się zmusić 98SE do obsługi pendrivów, to postaram się wrzucić testy (tylko czy Opti Drive Control na 98 się uruchomi?). Mam też pytane, czy zadanie Create test disc musi być wykonane na dobrej płycie, czy byle jaka z kiosku da radę?
Cytat:
|
Nie wyrzucaj nagrywarek... :D
|
Cytat:
Jak najbardziej możesz porobić fotki i do muzeum wstawić :spoko: |
Porobić!
|
HITACHI CDR-8435
Ilość załączników: 5
Przeszłość nieznana, data wyprodukowania - wrzesień 1999.
Załącznik 69990 Załącznik 69991 Załącznik 69993 Załącznik 69992 Załącznik 69989 Czy wszystko ze zdjęciami i testami jest ok (martwi mnie ten test prędkości, ale na kilku płytach, nieważne czy to tłoczona, czy CD-R prędkość była taka sama)? Nadaje się do muzeum? :P Mam jeszcze parę śmieciowych napędów CD (raczej żadne dobre modele) i mam pytanie. Porobić zdjęcie oraz testy do muzeum przed wywaleniem ich na śmietnik? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:09. |