![]() |
Zainstalowałem Rebuga 4.8 do tego najnowszy webman mod,jak daję nagrywanie to konsola się resetuje,wyświetla komunikat ,,Nie można prawidłowo uruchomić oprogramowania systemu...'' Reset nic nie daje,trzeba ponownie zainstalować CFW,spotkał się już ktoś z takim babolem? Czy tylko mnie spotykają takie cuda na kiju :)
|
Cytat:
|
Tag [m]
|
Jak się wstawia filmik? Szczuru zacnie wstawił i ja też tak chce :P
|
Cytat:
Teoretycznie najlepiej do nagrywania wyłączyć webmana (i wszystkie inne pluginy jak używasz), a gry odpalać przez backup managera. Ciężko powiedzieć co odpada. To że gra ładnie wygląda niczego jeszcze nie przesądza - nie wiemy co konkretnie robi ta gra, czego i kiedy konkretnie używa. Więc zamiast biadolić sprawdź sam. ;p Rayman Origins, a tym bardziej Legends nie należą do lekkich gier. Wręcz przeciwnie. :D Gry 2D i hybrydowe cały czas okupują mnóstwo pamięci bo cały czas musisz wyświetlać wszystkie warstwy i wiele sprite'ów cały cas musi być pod ręką. |
Ja na PPU w każdej grze miałem Recording Error (nawet jak usunąłem WebMAN-a).
Dla ciekawsich - dane techniczne filmu wrzuconego w poprzednim poście: Kod:
Video: MPEG4 Video 1280x720 29.97fps 4829kbps [V: English [eng] (mpeg4 advanced coding profile, yuv420p, 1280x720, 4829 kb/s)] |
Rayman Legends ,lecz dziś zaktualizowałem weman mod'a do 1.41.40 i mam Recording Erorr ,chyba nie na każdym webmanie to dobrze działa,będę wgrywał po kolei webmany i zobaczę na którym to lata najlepiej.
|
Średnio działa ale działa ;)
|
Cytat:
Jeszcze jedno pytanie, rozumiem że Uncharted3 odpadają (zbyt dużo wżera zasobów). Ale np coś lżejszego Rayman Origins albo PS2Classic(chociaż tutaj nie wiem ile emulacja zjada zasobów). Udźwignie bez spadku FPS w grze? |
To już lepiej użyć czystego PPU Project, mniejszy narzut.
http://www.psx-place.com/ps3-news/16...ate-v0211.html Nie udźwignie we wszystkich grach, wiele jest na tyle zaborcza w zasoby że niczego nie nagrasz nawet w najmniejszej z dostępnych rozdzielczości. |
Cytat:
EDIT: Dziwne napisałem wcześniej, że udało mi się chyba go odpalić komendą przeglądarkową videorec.ps3 jednak na sekunde na konsoli wyświetlił mi się komunikat (nie zdążyłem przeczytać go nawet). Po czym złapała Blackscreena :P |
Ooo i to jest cos ciekawego ;)
|
Daje rade ,córka tym Raymana nagrywa :)
Ta opcja w webmanie już trochę czasu jest . |
Sam się zdziwiłem i trochę nie dowierzam dlatego chcę sprawdzić ;) Podczas połączenia FTP w tle gra jest w stanie się przycinać a co dopiero samo nagrywanie... a jak dojdzie do tego kodowanie materiału do jakiegoś sensowego formatu/kodeka.
|
to prócz gry, konsola udźwignie i nagrywanie?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:32. |