![]() |
Quake na oscyloskopie
jak wyżej, może ktoś to uruchomi na ziemniaku?
|
Było już - stare
|
Jak było proszę o usunięcie tematu.
|
Chyba andy to wstawiał w którymś temacie... w sumie to nie jestem pewny czy to andy wstawiał... ale było na pewno
|
filmik jest z 2014 więc niby nowy...
|
To nie jest Quake odpalony na oscyloskopie (bo niby jak?) tylko oscyloskopem wyświetlany. Efekt jest super.
|
Fakt, oscyloskop jest wyświetlaczem, nazwa tematu ma zachęcić do zobaczenia tego dzieła.
|
Moim zdaniem zupełnie nieczytelne jeśli chodzi o granie, udowodnienie jedynie, że się da i tyle.
|
No ale przyznać trzeba, że robi wrażenie ;)
|
Cytat:
|
A co ma komputer wspólnego z oscyloskopem? Bo jak sugerujesz, wiele.
|
może to klik, swoją drogą ciekawe jak dokładny jest taki oscyloskop, jeśli można o tym tak powiedzieć...
|
Ilość załączników: 2
Cytat:
Załącznik 70902 Załącznik 70903 Znajomy ekranik? ;-) |
XP ciagle zywy i kula sie na nim 90% sprzetu ktory wymaga sytemu (pozostale 10% to serwery ) :D , btw. to twoj sprzecior ? tez mam oscyloskop ale moj to zabawka do tego ;)
|
ale taki komputer, musi mieć jakąś płytkę na pci, usb lub wbudowany w płytę układ odpowiedzialny za pracę oscyloskopa, więc to co ja zalinkowałem to zewnętrzna wersja tego co jest przedstawione na twoich zdjęciach, czyli główna zasada jest taka sama, komputer i oscyloskop, no chyba że twój oscyloskop umożliwia włączenie bez systemu operacyjnego.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:39. |