![]() |
Cytat:
|
Pomysły naszego rządu by uwaga: "żyło się lepiej". Producenci aut chyba dali w łapy urzędnikim
|
Taa... zamiast zmienic infrastrukture i ulatwic zycie ludzi , to te glupki ze strefy wymyslaja :D
|
Jacy producenci samochodów? Pomyliłeś kierunki...
Samochodów jest coraz więcej, a centrum nie jest z gumy, więc wszystko stoi w korkach, a znalezienie wolnego miejsca parkingowego graniczy z cudem. Więc najpierw próbowali przerzedzić towarzycho wprowadzając strefy płatnego parkowania, ale to wiele nie pomogło, to teraz próbują ograniczyć ilość pojazdów w bardziej drastyczny sposób, zatykając gęby kierowcom ekologią, bo to teraz trendy temat... |
Cytat:
|
Tu o żadną ekologię nie chodzi - producenci samochodów potrzebują na setną willę lub dwusetny jacht :rotfl: A w wyniku podatków naszej pożal się Boże władzy też coś się dostanie.
|
wielbłąd?
|
a gdzie opcja benzyna 2015 :sciana:
|
będą musieli się na rower bądź konia przesiąść...
|
A co z posiadaczami starych samochodów zamieszkującymi te ekozony? Będą musieli wyprowadzić się? :blink:
|
@Jarson a kogo obchodzi ile co2 poleci? Ich interesuje tylko, to aby jak najwięcej samochodów sprzedać...
|
Taa... juz ja to widze , to bedzie dopiero burdel ciekawe jak beda dostawy robione do sklepow , jak poaczki beda dochodzic juz ja widze jak wszystkie firmy zmieniaja floty aut dostawczych/ciezarowek za miliony zlotych :D , w Berlinie sie nie udalo w Paryzu sie nie udalo , a oni to chca zrobic w warszawie lol2
|
Ja się mieszczę w czwórce. Zostanę dopuszczony gdzieś do Grójca, a potem każą mi sp*****... :P
Według tej wspaniałej koncepcji auto benzynowe z silnikiem 1.6 z roku 2000 będzie musiało przerwać jazdę wcześniej niż sportowa limuzyna z 2010 roku wyposażona w silnik 6.3l biturbo. A ciekawe, który z tych wozów wyprodukuje mniej dwutlenku i tlenku węgla oraz całej reszty zanieczyszczeń, jakie powstają w wyniku spalania etyliny? |
Benzyna 4, benzyna 5 + LPG :)
|
Logicznie rzecz ujmując posiadasz pojazd którym się dostaniesz gdzie chcesz więc może ten "najlepszy" :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:57. |