Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   krotki NICK i zdjecie (https://forum.cdrinfo.pl/f5/krotki-nick-zdjecie-9474/)

BD 07.08.2002 18:11

krotki NICK i zdjecie

Witam szanownych grupowiczow

1)
Jak widzieliscie zostal skrocony moj nick a wlasciwie imie i nazwisko jedynie do inicjalow - mam nadzieje, ze to zadowoli wszystkich ktorym cos sie rozjechalo

2)
Zmienilem rowniez fotke jak prosili niektorzy ...

Zycze milego dnia

-Sid-The-Rat=> 07.08.2002 18:35

Bartka chyba trzeba bylo zostawic - ja juz sie przyzwyczailem, bo nazwisko to jednak za duzo (za dlugo...)

a zdjecie calkiem, calkiem...

wszytkiego najlepszego na nowej drodze zycia...

Druss 07.08.2002 18:39

To wszystko pokazuje nam jaka wielka bronia dysponuja forumowicze :). Bo przeciez jak nam sie spodoba mozemy walnac w jednym czasie tyle generatorow kodow, crackow i seriali ze taka ilosc moderatorow sobie napewno nie poradzi w przeciagu godziny. Ale to my tworzymy forum i jak juz go nie bedzie to co my zrobimy :'( . Dlatego musimy sobie znalezc nowa ofiare, chyba ze ktos jeszcze cos wymysli do czego sie przyczepic. :-D Seeyaa.

lopus 07.08.2002 18:43

Brawo za odwagę i konsekwentność postępowania.Bartka mogłeś sobie zostawić,bo już sie przyzwyczaiłem....i chyba cię zaakceptowałem :)

BD 07.08.2002 18:50

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
Bartka chyba trzeba bylo zostawic - ja juz sie przyzwyczailem, bo nazwisko to jednak za duzo (za dlugo...)

a zdjecie calkiem, calkiem...

wszytkiego najlepszego na nowej drodze zycia...

Niestety Bartek byl juz zajety wiec sa inicjaly :)
ale zostal podpis w dawnej formie

ehehe i dzieli za zyczenia

BD 07.08.2002 18:51

Cytat:

lopus napisa***322;(a)
Brawo za odwagę i konsekwentność postępowania.Bartka mogłeś sobie zostawić,bo już sie przyzwyczaiłem....i chyba cię zaakceptowałem :)
niestety ktos juz ma konto Bartek wiec sa inicjaly :)
a no i dzieki za akceptacje
z czasem zobaczysz, ze nie bedzie gorzej niz z majonezem czy innymi :)

BD 07.08.2002 18:56

Cytat:

Druss napisa***322;(a)
To wszystko pokazuje nam jaka wielka bronia dysponuja forumowicze :). Bo przeciez jak nam sie spodoba mozemy walnac w jednym czasie tyle generatorow kodow, crackow i seriali ze taka ilosc moderatorow sobie napewno nie poradzi w przeciagu godziny. Ale to my tworzymy forum i jak juz go nie bedzie to co my zrobimy :'( . Dlatego musimy sobie znalezc nowa ofiare, chyba ze ktos jeszcze cos wymysli do czego sie przyczepic. :-D Seeyaa.
Nigdy nie kwestionowalem, ze forum to Wy. Od was zalezy jak wyglada strona i jak to dziala tutaj. Jednak wysylanie i zapychanie forum na zlosc moderatorom nie na sensu bo to sobie sami zrobicie alaaaaaaa.

Bo co bedzie jak sami sobie zniszczycie forum...

a jak nie masz sie kogo czepiac to spoko mozesz dalej mnie :)
na mnie to nie dziala byle bez k..., h... i innych takich tekstow ktore swiadcza o wypowiadajacym.
Podkreslam, ze ja moge dyskutowac i jestem otwarty na wszystko ale podstawa to kultura i argumenty nieco innego kalibru niz te jakie stosuje 5 latek

Zycze milego dnia

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:50.