![]() |
Ice Bucket Challenge, osoba rzucająca to wyzwanie to ****
Jak w w tytule.
Osoba która rzuciła to wyzwanie się pewnie zdziwiła, A chłopak ma jaja i dystans do siebie że zgodził się na takie wyzwanie. |
Ale film jest z tamtego roku a gość już nie żyje... :czytaj:
|
Jest już taki temat.
|
Co to napisać jak żył to nie przystało gadać, że "szkoda gościa" bo to było ostatnią rzeczą jakiej sobie życzył, każdy chce być traktowany normalnie, ale skoro już nie żyje to można już napisać, że szkoda gościa, w znaczeniu że już go nie ma... jeśli był ateistą to mam nadzieję, że się zdziwił oraz, że w zaświatach został uleczony i ma wszystko co trzeba bo śmiem twierdzić, że przebył swoją Golgotę już na Ziemi...
|
@Berion wiem, ale ten temat założyłem dlatego że ten konkretny przypadek moim zdaniem służył wyśmiewaniu jego niepełnosprawności.
@Patrix fakt masz rację, większość niepełnosprawnych nie chcę być traktowana specjalnie, ale jak wyżej napisałem, według mnie bardziej to o szyderstwo z tego chłopaka chodziło... A to że nie żyje, nawet o tym nie wiedziałem, puki Dark o tym nie wspomniał. W mojej ocenie było to nie smaczne tak jak np. w wypadku pana Krzysztofa Kononowicza. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:24. |