![]() |
Reklama Coca-Coli Light
Witam. Mam takie pytanko, mianowice jaki ma tytul piosenka ktora leci w podkladzie podczas reklamy Coca-Coli Light [tej z ta sliczna dziewczyna], jak ktos zna to moze byc chociaz sam wykonawca reszte znajde:) Z gory dzieki
|
dolaczam sie do pytania...
czy ktos poza tym wie ktora agancja robila te reklame? (chodzi mi o narodowosc modelki) |
No trzeba przyznac ze pani ta jest dosc urodziwa :)
|
co to za reklama ?
nie widziałem jej (pani ani reklamy :))... może więcej szczegułów ? |
powiedzmy ze .. tyleczek w calej okazalosci :) (no prawie calej)
i niezle splawila tego kolesia :-D :-D :-D |
Jest to piosenka pt "Sway" przerobiona przez Mellow traxx a w oryginale zespol Shaft ale wersje prawie sie nie roznia
|
A co leci w tej reklamie Liptona chyba z tym pieskiem co kiwa łbem a później z tą kobitką na plaży? A tak wogóle, jakie są jeszcze dobre muzyczki w reklamach, "A Little Less Conversation" z reklamy Nike już mam, ciągne teraz z Coca Coli Light, co jeszcze? :)
|
jak już jesteśmy przy temacie reklam, to jak sie nazywa music z reklamy chyba Coca-coli co można było wygrać windy XP i wyjazd do siedziby Microshitu (tylko tyle pamiętam z tej reklamy).
Może ktos kojarzy o co mi chodzi... Acha jeszcze jeden szczegół: na końcu tej reklamy był pokazany jakiś strażak co oddalał sie od kamery, i d.... mu sie paliła...;) to wszystkie szczegóły które zdołałem zapimiętać :) |
Jeszcze możesz zobaczyć Etta James "I just want to make love"
|
lopus ---> z jakiej to reklamy?
Adik ---> wiem która to reklama, ale muzyki nie pamiętam :( |
To jest chyba Paul Johnson Get Get Down czy jakoś tak.
|
|
Cytat:
|
a ktoś wie co to za piosenka co leci na reklamie Coca-Coli... chodzi o tą gdzie koleś jedzie z panną pociągiem i są takie scenki z ich pobytu nad morzem (jak. np. biegną do wody czy sa na rowerze wodnym)...
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:38. |