![]() |
Pójdzie mu jak kupi konsole...
Na PC zepsują ją jak Batmana... |
A mi klimat tego trailera niezbyt przypadł do gustu. Poprzednie części były mega klimatyczne i mam nadzieję, że nowa część nic z niego nie straci.
|
Dwójka oczywiście nie przerosła jedynki. Jedynkę cechował świetny klimat, w dużej mierze ze względu na świetną oprawę muzyczną. Za to dwójkę odebrałem jako grę bardzo - pomimo choćby wspomnianego błędu - dopracowaną.
Trójka... Miło by było wrócić do tego tytułu. |
Cytat:
|
Najlepsza w dwojce byl koncowy filmik z jedynki w wersji grywalnej widziany oczyma gangsterow.
|
M@X 2 miała genialną misję z wysadzaniem hotelu którą przechodziłem chyba 4 razy.
Do tego ucieczka z więzienia i zakopywanie trupa za miastem :rotfl: |
fajnie, fajnie. ale musi być klimat :)
|
Ja chetnie trailer zobacze - dwojka byla dobra. Nie przescignela jedynki, ale to w sumie malo realne. Ciekawy jestem co nasi czescy przyjaciele pokaza w trzeciej czesci!
|
i tak Ci nie pójdzie.... Wymagania będą wysokie...
|
Mafia III
Bedzie kolejna czesc MAFII :jupi:
5 sierpnia ma wyjsc zwiastun - szykuje sie gierka w starym klimacie ;) Miejmy nadzieje, ze nie przesadza z wymaganiami i nie bedzie trzeba upgradowac sprzetu za grube tysiace :D I ze 2K nie zawiedzie i da siekacza, jeszcze lepszy klimat niz w 2 i wciagajaca kontynuacje fabuly... Wyczekujcie na info o premierze (ciekawe czy beda "wersje probne") :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:54. |