![]() |
Cytat:
|
Też nie wiem. Ale nie siwieję, bo jestem łysy. :D
|
Generalnie to ja nie wiem o co chodzi , ale zawsze jak robie zakupy to troche bardziej siwieje zwlaszcza jak ide z kobieta i dzieciakami :P
|
Nie kupuję tam gdzie są paybacki. Tam zawsze się przepłaca.
|
W empik widze 1pkt=1grosz
|
Nie wracając do tematu :P, to woda demineralizowana przydaje się do chłodnicy jak się kupi koncentrat, wymiana płynu tylko po awarii (wyciekł), albo jak lepkość wskaże, że się już nie nadaje. :P
|
Do chłodnicy od wiek wieków leję płyn, nawet w lecie; żadna to oszczędność potem spuszczać wodę na jesień i zalewać płynem, skoro w układzie mieści się kilka litrów płynu, a przez ciepły okres dolewam go - w najgorszym razie - z litr...
Woda i płyn z biedry - to zaiste przepis doskonały na czyścidło do szyb :taktak: I absolutnie nie opłaca się zużywać na to punktów. |
to byl tylko przyklad, wrocmy do tematu...
|
A po diabła destylowana? W tych letnich płynach nie jest destylowana, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Destylowaną, to możemy do chłodnicy lać, żeby kamienia nie było...
|
ja to mniej więcej wiem, dlatego gryzie mi się ten 1k pkt payback... ale ta woda to jednak destylowana by wypadało
|
Płyn letni do spryskiwaczy: 5 litrów wody i seta uniwersalnego płynu do mycia, konwaliowego z biedry, działa świetnie, nie pieni się. Koszt? Prawie żaden.
|
Gdzie rozmieniacie payback
Zbiera się te punkty za różne pierdoły, wystarczy zwykle karte dodatkowo podać i już pkt lecą, jak je wymieniacie, ostatnio widziałem płyn letni do spryskiwaczy na bp za ok 1k pkt i nie wiem czy nie robią tym ludzi w bambuko bo to tylko woda i płyn :rotfl: co się najbardziej opłaca brać w przeliczeniu na wartość produktu?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:11. |