![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Co do konsoli naprawiona we własnym zakresie - teraz dumnie stoi obok PS4 :taktak: Brakuje mi tylko zestawu VR - no ale już nie długo :rotfl: |
Cytat:
|
pisał chyba, że sobie opuścił, swoją drogą świństwo... ze strony serwisu...
|
Cytat:
|
Ciekawe czy poprawią port.
|
|
Link nie dziala :-(.
|
|
Na razie jest remis...
Raz wygrałem - komputronik się odwołał i wygrał i teraz ja się odwołałem... I tak ciągniemy zabawę w kotka i myszkę - aż będzie wyrok prawomocny albo mi się znudzi :) W sumie to teraz mnie to bardziej śmieszy niż denerwuje... Co do ochrony konsumenta - to pic na wodę... działa jako straszak... jak się sklep przestraszy to fajnie... jak nie... to zabawa w kotka i myszkę... pewnie skończy się moją przegraną... No ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... jestem bogatszy o nowe doświadczenia... i przeczytałem kilka ustaw :D |
I jak ruszyło się coś, czy dałeś spokój?
|
oj tam oj tam, wiadomo że ściema pewnie widzów na jołtubie zbiera...
|
Eee,a jakiś Japoński lub Chiński pajac nagrał pełno filmów z rozdupczania plejki ,sam pierwszy raz dałem się nabrać,ale obczaiłem resztę tych popierdółkowatych filmików i wyszło ,iż to pajac .
Taty się nie zabija,chrześcijanie tak nie robią,ale on dzikus ,może zamordować :] |
a mógł ojca zabić i miałby w więzieniu plejke...
|
Nie prawda że konsola jest gorzej wykonana: https://www.youtube.com/watch?v=kwpdicACuYs :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:26. |