![]() |
Z tego co kojarzę to XGD3 jest z wave 5 albo 6. ;) No ale ja cały czas tłumaczę, że mnie gry na X360 zupełnie nie interesują*, a gry na Xbox'a odczytam wszystkie.
*ok, jest kilka ;p |
No tak tylko zauwaz ze xgd3 ma juz kilka ladnych latek i w zasadzie kreonem tylko odczytasz jakies stare po*******ki ;)
|
Nie. Gry na Xbox'a i gry na X360 do Wave 3 włącznie można odczytać na szajsungu z kreonem. Dopiero nowsze wymagają napędu z X360. Ale mnie gry na X360 nie interesują. ;)
Gościu wspomniał, że *może kiedyś* doda emulację Xbox'a, obok emulacji Xbox'a 360 jak ta już będzie zadowalająca. Czyli bardzo: kiedyś i bardzo: może. ;) |
No to przeciez pisze ze musi byc modyfikowany soft w napedzie z tego co mi wiadomo to jedyna metoda to soft 0800 i oryginalny naped z x360 benq lub liteon wtedy podlaczamy naped z x360 do pc i wszystkie partycje sa dopiero widzane :P
|
A słyszałeś kiedyś o Kreon Firmware? :P
|
Oryginala i tak nie otwozysz w zwyklym napedzie pc musi byc modyfikowany ;)
|
Cytat:
|
zagadaj z darkiem on ci pozyczy :szczerb:
|
Nie mam gier na 360 a piratami się brzydze
|
Ty tu nie marudz tylko odpalaj ten swoj sprzet kwantowy i testuj czy to dziala :D
|
Forze na emulatorze... zgroza...
|
Wiadomo. Szczerze powiedziawszy to bardziej liczę na emulację Xbox'a niż X360. Wciąż jest kilka excl, które czekają na odkurzenie. ;d
Black (na cheatach), Conker, Forze, Hala, Dziwak i Mancz. ;) |
Ale warto wiedzieć, że coś się dzieje i są jakieś początki ;)
|
Tylko po co jak te emulatory to jeszcze same początki. Wróżę z fusów, że za 5 lat będzie można zagrać w coś bezstresowo.
|
No wlasnie tez mam za slaby sprzecior , tutaj potrzeba Mgit albo Patrix oni maja jakies podrasowane komputery kwantowe :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:41. |