![]() |
Cytat:
Chyba że chodzi o coś innego ? |
Z tego co czytałem recenzję Ashampoo Burning Studio jest wstanie nagrać taki film w przeciwieństwie do Nero. Za 2, 3 dni to sprawdzę.
|
Cytat:
Bezpośrednio nie ma szans \ tak jak w większości programów do nagrywania (ImgBurn \Ashampoo itp itd ) materiał BDMV musi być bez zabezpieczeń przed kopiowaniem lub zdeszyfrowany wcześniej lub online zewnętrznymi programami typu AnyDVD czy DVDFab Passkey.. |
czary2mary a czy nero 2016 lub starszy jest w stanie zapisać zabezpieczony film blu-ray i nagrać kopię? Jak to rzeczywiście wygląda?
Nie mam wiedzy stąd pytanie. |
Nero 2016
Nero 2016 Platinum,\ Nero 2016 Classic \ Nero Burning Rom 2016 dodano SecurDisc 3.0 który umożliwia zapis płyt CD, DVD i Blu-ray zabezpieczonych hasłem .
Płyty w technologii SecurDisc 3.0 można zapisać za pomocą dowolnej nagrywarki dysków optycznych. |
Ilość załączników: 1
no to ponagrywałem :ysz:
Załącznik 74620 |
2015-stka miała max 100 MB do wypalenia na płytce, przynajmniej mi tak zrobiło jak się spóźniłem z kodem :)
|
Cytat:
|
pobieram Nero Burning ROM 2016 wersji trial ma jakieś ograniczenia w wersji testowej tj. np. jak będę wypalał audio to będą np. przerwy ? lub jakieś inne niespodzianki ?
|
A ja używam Nero Burning ROM "na szybko" plus Cover Designer do nadruku na CD/DVD (darmowy od nich ze strony).
Jeśli ktoś pracuje na Nero od wersji 5XXX to na prawdę ciężko takiej osobie przesiąść się na cokolwiek innego. :) Masa moich znajomych ma tylko expressa dołączonego do nagrywarki i tylko na tym potrafią wypalić "empetrójkę do auta" :) Dla mnie zdecydowanie na plus to prostota i czytelny interface. Możliwość nagrywania kilkoma wypalarkami jednocześnie, export danych np. z Audio CD do textu lub NCD. Szybki dostęp do kasowania RW, kodowania ścieżek czy zgrywania audio. Na minus (pomijam porównania do ImgBurna którego używam równie często, ale jest darmowy, dzięki czemu nie ma wad): Bufor max 80 MB (niby w dobie nowoczesnych interface itp itd., ale palenie bezpośrednio z serwerów np. przy wolnych dyskach wybieram IB). Brak możliwości ustawienia Layer Break, brak możliwości zarządzania zaawansowanymi ustawieniami nagrywarek (AS dla Plextora, OHT, FHT dla Litków). Problemy z obsługą napędów na USB - testowane do wersji 12 włącznie. Ale większość bez tego potrafi żyć i tu Nero górą. Zastanawiam się właśnie czy wersji najnowszej, niekoniecznie w tym roku, może w przyszłym nie zakupić. Coś prostego do authoringu czy prezentacji - dlaczego nie? :) |
Ilość załączników: 1
I to mnie bardzo zastanawia :hmm:
Zawodowcy nie używają i nie znają najlepszego silnika do nagrywania -stale aktualizowanego \testowanego profesjonalnie na aparaturze o której Kowalski tylko może pomarzyć \poprawki\zmiany około 20~30 razy w roku ...:ysz: Dlatego matematyka jest dla mnie ważna -umiesz liczyć ...licz na siebie ;) Załącznik 72960 |
Widzisz, że tu posiadanie nero jest niehonorowe.
A ja nie mam lajtona... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Może zamiast mowy-trawy zawodowcy tak pochylający\martwiący się o NERO zajmą się również rozwiązywaniem problemów Kowalskich.....wszystkim wyjdzie to na dobre...:)
na przykład tu kosmiczny wNERwiajacy problem : http://forum.cdrinfo.pl/f15/liteon-i...8/#post1337071 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:47. |