![]() |
Wycena karty graficznej
Z racji iż już do mnie jedzie MSI GeForce GTX 970 GAMING 4GB DDR5 PCI-E BOX pora pozbyć się Gainward GTX670 2048 MB 256bit PCI-E DDR5 i teraz kwestia jaka jest realna wartość tej karty - co by nie była cena z kosmosu ale i nie za przysłowiową 1 zł
|
Dam czteropaka :taktak::>
|
500-750 jak znajdzie się chętny...
|
Czyli dam cenę pośrodku... co do chętnych dam na olx ktoś się kiedyś skusi :taktak:
|
na alledrogo podobna karta do Twojej tylko z 4GB stoi koło ~850, na olx 610... Pytanie jak szybko chcesz się jej pozbyć...
|
W sumie im szybciej tym lepiej, ale jak postoi nawet i miesiąc to tragedii nie ma.
|
Dam złoty i dziesięć groszy! :P
|
Cytat:
|
A ja nie mogę nawet mojej 560 Ti OC wykorzystać, bo reszta podzespołów jest do tyłu... Co jeszcze gorsze - od roku się namyślam, czy kupować coś więcej i zwyczajnie mi się nie chce... Po prostu i tak nie mam czasu na granie. Napisałbym jeszcze, ale po co...
Karta jest warta bliżej 550 niż 750, bo za tę drugą cenę można mieć nowy model, może i leżak ale magazynowy. Ten sprzęt się raczej starzeje a nie psuje, ale wiadomo jak to dziś jest z podejściem do czegokolwiek używanego... |
Jak się sprzeda, za 500 zł będę zadowolony :)
Zawsze to nowsza konstrukcja wyniesie taniej... a taki GTX 970 to jednak 1550, więc jak by poszła za 550 zł to GTX 970 wyniósł by mnie tylko 1 000 zł Tylko teraz jeszcze kupca znaleźć... no ale nikt nie mówił, że będzie łatwo :) |
A ze mnie chciał zedrzeć 660! ((
|
@mgit uruchomiłem właśnie alarm! literówkę zrobiłeś xD "naleź"
|
Cytat:
Za mało: - 1,10 zł Za dużo: - 660 zł Na olx pewnie dam z 600 zł do negocjacji, cena do której zejdę pewnie to 550 - to chyba nie będzie zbyt wygurowane Na olx pojawi się w poniedziałek lub wtorek - w zależności kiedy mój GTX 970 dojdzie - ale znając AGITO to potrafią nawet w niedziele nadać paczkę :taktak: Jeśli będziesz naprawdę zainteresowany tą kartą to zapraszam do kupna :taktak: |
Złoty dwadzieścia! :>
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:08. |