![]() |
Skoki narciarskie - sezon 2015/2016.
Teoretycznie pierwszy konkurs ma się odbyć dzisiaj.
W praktyce - zależy od tego, czy organizatorzy zdążą dowieźć i rozsypać wystarczającą ilość śniegu. Trwa wyścig z czasem. :czas: |
Nowe przepisy o pomiarach sprzętu już "zbierają żniwo" - dyskwalifikacja Norwega, dyskwalifikacja Rosjanina.
|
A nawet oglądałem. Już mnie skoki nie bawią tak, jak kiedyś, ale.. dla przypomnienia :)
Nasi niestety przeciętnie, ale patrząc na wypowiedzi o Stochu, to jest szansa na lepiej. Może jutro też zobaczę :) |
Nie oglądałem, po pierwsze dlatego że musiałem odespać wyjazd, a po drugie nie chciało mi się sprawdzać, czy da się obejrzeć transmisję w internecie. W ubiegłym roku TVP transmitowało skoki na żywo online, nie wiecie jak jest teraz?
|
Wbrew buńczucznym zapowiedziom z ostatnich dni nie było czego oglądać.
I nie zapowiada się, że będzie... |
@Jarson
W tym roku sie nie bedzie dalo przez net. Co wiecej, TVP nie bedzie pokazywac wszystkich konkursow...bo maja tylko sublicencje od eurosportu. |
O... W sumie skoki są w bardzo dobrym czasie antenowym, jeśli TVP ma coś lepszego na ten czas (jakieś Dorosłe dzieci małych gigantów, the Ears of Połlend, cokolwiek), to puści w zamian.
Okazuje się, że na wszystko jest metoda - wykupiłem właśnie w Ipli pakiet Ipla Sport, który jako klienta Cyfrowego Polsatu wyniósł mnie 25 zł/3 m-ce :) W tym Eurosport HD i Eurosport 2 HD, poza skokami już zaczynam szukać, kiedy będą najbliższe transmisje na żywo ze snookera :D |
Alez kompromitacja. Tylko Stoch wejdzie. Reszta kompletne dno.
|
Stoch bardzo ładnie, tyle że po skoku w kwalifikacjach obawiam się o drugą serię. Żyła zaczyna sobie robić jaja nie przed i po skokach, ale również w trakcie. Podczas skoku Murański akurat na chwilę wyszedłem do drugiego pokoju, jak wróciłem akurat na lądowanie to autentycznie pomyślałem: "czyżby Polak?" - i miałem rację :(
|
Cytat:
:spoko: |
a ktoś jeszcze skacze ?!
bo Darek na loda, czy do niego na loda ... a inny sosklepunarogu po browara ;) |
Cytat:
|
Kamil zepsuł drugi skok, szkoda. Była szansa na utrzymanie wysokiej lokaty. Moim zdaniem nasi się wstrzelą w sezon, choć nie oczekuję po nich (oprócz Kamila) życiowych sukcesów.
|
Oglądałem kadra Polski jak zawsze. Jeden Skoczek potem długo nic.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:33. |