![]() |
Gdzieś w sieci ktoś chciał się dobrać do jakiegoś zewnętrznego Samsunga i pisali o wkrętach pod etykietą, więc może okazać się, że bez zostawiania śladów się nie uda. Koniec aukcji wieczorem, może kupię ten egzemplarz (choć może starczy tego szrotu od Samsunga ;) ).
|
Tak - z tyłu obudowy wyglądają identycznie - są one wszystkie technicznie takie same .
|
Ilość załączników: 3
Hmm, to może mój cały misterny plan nie ma sensu, gdyż napęd może już być przerobiony zamiast standardowego SATA+obudowa? :ysz:
Czy ten SE-S204 wygląda tak samo od tyłu? Załącznik 111691 a tu pozostałe zdjęcia: Załącznik 111692 Załącznik 111693 |
Ilość załączników: 4
Dokładnie chodzi nam o bezinwazyjne i bez śladów i zniszczeń otwarcie obudowy...
Jak będziesz próbował to zrób foto\film z dokładnym rozmieszeniem zatrzasków \ śrubek\ pułapek ...itp itd Mam Samsung SE-204N 2008r. ale nie udało mi się znaleźć sposobu na "bezszkodowe otwarcie konserwy" ale też nie miałem ostatnio czasu na zabawę z tym problemem ... @Blackened2687 ma unikatowego Samsunga SE-S204S którego musimy " rozebrać do rosołu " Załącznik 111674 Załącznik 111675 Załącznik 111676 Załącznik 111677 |
Rozważam zakup SE-S224Q w celu pozyskania fabrycznej obudowy/zasilacza do napędów SATA, czy nadal temat zaglądania do środka jest aktualny? Jeśli tak, to spróbuję go wylicytować.
|
Samsung SE-S204N \ SE-S224Q
Poszukujemy z mistrzem @Blackened2687 dostępu do tych modeli \ wszelakich informacji i dokumentacji \ serwisówek dotyczących zwłaszcza demontażu tych zewnętrznych napędów USB Samsunga...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:25. |