![]() |
Myślę że nadszedł czas na komendę STOP http://www.getsmile.com/emoticons/sm...53/b0/stop.gif
|
koniec tematu.
|
Ale Ja nie napisałem, że dumny jestem z tego, tylko że on może jest.
|
Jezeli Twoj dziadek sluzyl w gestapo i jestes z tego dumny to sam powinienes trafic na krzeslo.
|
fakt, ale może jego dziadek służył tam i jest z tego dumny...
|
bo wypada mieć inny bardziej cywilizowany
|
czemu nie można mieć nicku gestapo?
|
jeszcze nie maiłem okazji ale mogę :-) to ja proponuje na stałe
:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Szanowna załogo.
Czy nie należy się jakiś mały banik za niestosowny nick? |
Święta prawda jeśli chodzi o szacunek do płyt.
Dla mnie póki co: 1. Millenniata M-Disc (drogo, ale pewnie - 1000 lat trwałości według producenta). 2. Verbatim DVD-R Archival Grade 3. JVC DVD-R Pro Ponadto, dużo zależy od tego czym i jak nagrywasz, nagrywarki, prędkości itp. Następnie odpowiednie przechowywanie i dożyją wnuków ;) CDR te Kodaki też spokojnie :) |
Hej.
Zdrowego rozsądku nie zastąpi 50 letnia gwarancja, jeśli będziesz dobrze płytę przechowywać to moim zdaniem wystarczy każda dobra płyta. Do bardzo dobrych płyt dla archiwizacji należy KODAK CDR GOLD Verbatimy moim zdaniem spokojnie wystarczą, byle dobrze nagrać i przechowywać. |
płyty dvd
witam chciałem nagrac zdjecia na dobrą płyte i fotograf polecił mi płyty verbatim dvd-r data life plus i twierdzi ze maja 50 lat gwarancji.
czy mógłby sie ktos odnieść do tych płyt i polecić jakieś dobre, cena tutaj jest na drugim miejscu. jak możecie to wrzućcie linki do waszych propozycji. dzieki |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:27. |