![]() |
Ile masz nagrywarek ?
mala Ankieta jak w temacie :)
|
JA mam jedną i nie trzeba mi do szczęścia więcej!!!
|
Ja mam teraz Litka 24 i LG 32 na drugim kompie
|
tak tylko ze jak jedna padnie ... a bedzie trzeba cos wypalic... ja tez niestety mam jedna :(
|
Ja mam jeden komp i jedna nagrywarke, a jak cos mi sie z nia stanie to moge wyciagnac dysk i nagrac u kolegi, nie jest to dla mnie problemem.
|
a ja mam jedna u siebie i jedna jest w pokoju obok ale firmowa
|
Witam !
hmmm normalnemu / czytaj nie prowadządzemu zadnej działalności gospodarczej legalnej lub nie :-D / wystarczy chyba jedna spawarka. |
Ja mam jedną nagre, bo poco mi więcej?
Jeśli mi padnie to oddam na gwarancje, a płytki będę wypalał u znajomych aż mi jej nie oddadzą. Przed końcem gwarancji ją sprzedam i kupię nową. Itak na okrągło. Chyba że kupie sobie jeszcze ze dwie bo mam trochę wolnego miejsca w pudle. Tak żeby ładniej wyglądało. Pozdrawiam wszystkich ..:::DemieN:::.. |
2 ale jedna chce juz isc na emeryture do kompa mojej siostry:)
|
Jedną, teac'a i wystarcza a w razie awarii wywalę wszystko na serwer, a jak będzie trzeba to dysk pod pache albo znajomy sobie pobierze i wypali. Odpukać jak dotąd nie było problemów, jak padnie to będę się martwił. Mam nadzieję, że dożyje(nagrywarka i ja) do czasów nargrywarek DVD teac'a za jakieś 600 zeta i cen płytek około 5-10 zeta.
Nie widzę teraz sensu zmiany na szybszą. I tak zamykanie płyty trwa najdłużej, a czy trwa to 6-7 minut czy 4 to mi zwisa.8) |
no tak ja mam litka 40 i philipsa 2 cool nie:-D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:41. |