![]() |
Cd Text A Winamp
może to nie jest temat bezpośrednio zwiazany z nagrywaniem , ale chciałbym wiedzieć czy jest jakaś wtyczka do winamp'a, umozliwiająca odczyt cd text. słyszałem , że tak, ale nie mogę nigdzie takowej znaleźć nawet na stronie winamp'a.
|
Przylaczam sie do pytania :) tez szukalam takiej wtyczki i nie znalazlam.. wczoraj zainstalowalam finalna wersje winamp3, ale w tej wersji rowniez nie ma obslugi cd-text :(
Jezeli ktos posiada takowa wtyczke to prosze o przeslanie mi na maila lub podanie linka do niej :) Z góry dziekuje :) Pozdrowienia, Anka |
ja rowniez jestem zainteresowany
|
Fajnie że wszyscy lubimy Winampa, niezła by była taka wtyczka. Jak ktoś ma namiary to niech wrzuci linka.
ps. Zbiegu (lub ktoś inny) wrzućcie to na OFF TOPIC !!!!! Pozdrawiam wszystkich ..:::DemieN:::.. |
troche ostatnio szukałem na necie i wychodzi na to , że nie ma takiej wtyczki. jest to jedno z częstszych zyczeń na stronie winampa i nie tylko. niektórzy przebąkują coś o problemach z licencją (pieniądze, pieniądze), ale nie ma chyba przeszkód, żeby ktoś taka wtyczkę napisał i wrzucił w net. zdolni do dzieła! uszczęśliwicie niejednego użytkownika winampa...
|
WinAmp
Że tak stary program nie "dorobił się" wtyczki do CD-Text'u
:'( Dziwne i żałosne (( :'( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:46. |