![]() |
A co chcesz go :) oddam w dobre rece , tak jak i wiekszosc graciarni xbox/ps2/x360/laptopy/elektronika roznej masci itd.
|
@Misiozol
Ten Xbox dalej taki zahukany w kąciku smutnie leży? :| Cytat:
|
Spokojnie, ja nie mogę wyjść z garażu przez bramę, a wczoraj było tak pięknie po złożeniu skrzyni ogrodowej, ale przywieźliśmy dwa Berlinga towaru. :D
|
A mnie kartony zaatakowaly , kobieta powiedziala ze mam wypie... z nimi z pokoju , jak na razie przycichlo , ale czuje ze ta cisza jest niepokojaca :D
|
O widzisz!
Kto wie, gdzie jest szafa rycha? k***a |
Bolek też tak myślał, ale zawsze jest jakaś szafa Kiszczakowej. ;)
|
Tak, edu. Spaliłem swoją teczkę. Teraz nawet jak przyjdą to nie mają kwitów :szczerb:
|
Niewygodne fakty z życia? :> :P :D
|
Cytat:
|
Csiii bo wam zaraz banana zasadze za zbaczanie z tematu nie w dziale smietnika lol2
|
Prosić można o usunięcie konta, bana dostaje się za łamanie regulaminu i zasad obowiązujących na forum.
Wstaw sobie jako stronę domową np. linka do swojego bloga, albo do strony o swoim hobby, a zapewniam cię, że nikt się nie przyczepi. A znaczenie terminu 'reklama' i jej cele, to my dobrze znamy. |
Cytat:
Moderatorzy bardzo dobrze znają znaczenie terminu reklama, są tu i tacy, którzy o reklamie internetowej prace naukowe pisali ;) Przy obecnych czasach kiedy to wujaszek Google pozycjonuje tak a nie inaczej, Twoje działania wpisują się niemal w sam rdzeń definicji reklamy :fiu: |
Prosić, to se można!
|
Grzeniu , no on prosi to chyba nie wypada odmowic ? lol2
|
Jeśli jest opcja dodania strony domowej to takową dodałem. Przeczytałem ogłoszenie "antyreklamowe" i żadnej reklamy nie dodałem - moderatorów zapraszam do zapoznania się terminem REKLAMA (jaki cel ma reklama). Proszę o bana ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:37. |