![]() |
NERO i audio encoder
Ilość załączników: 1
Witam wszystkich.
Posiadam Nero w wersji 5582 i po wypaleniu kilku płyt zaczęły się dziać dziwne rzeczy a mianowicie coraz wolniej neruś zapisywał nowe ustawienia muzy po podciągnięciu korektorem graficznym aż pewnego pięknego dnia umarł śmiercią naturalną i wypluł komunikat : Unable to save the file.The appropriate audio encoder may have expired. (( Czy ktoś mi pomoże bo po ostatnim takim komunikacie pomógł mi tylko FORMAT:( Pozdrowienia dla wszystkich i z góry dzięki za okazaną pomoc |
przeterminowal ci sie :) encoder
albo masz jakas wersje testowa albo bete albo wpisujesz zly serial |
SHIDER a jeżeli przeterminował mi się encoder to można coś z tym zrobić czy raczej nie??? Wersję nero sysałem z cdrinfo i jeżeli jest testowa lub beta to może masz jakiegoś linka z pełnymi wersjami ???
Pozdrowionka dla Ciebie i miłego weekendu ;) |
prawdopodobnie to jest kwestia numeru seryjnego
wygeneruj sobie jakies inne |
Re: NERO i audio encoder
Cytat:
|
Re: Re: NERO i audio encoder
Cytat:
|
Nie wiem czy można ?
Ale jest coś w załączniku. Przeznaczony do 5578, z wersją 5590 nie działa, z wersją 5582 nie wiem. |
Nie na temat
Witam!
MESSIAH ja kompletnie nie na temat ale widzę ze chyba masz mały kłopot. Otush widzę jak męczysz się z dodawaniem twojego kościotrupa jako załacznik a mozna to zrobic tak jak mają to tutaj wszyscy tzn trupek zawsze bedzie się pojawiał bez twojej ingerencji przy każdym nowym Twoim poscie. Jestes tu nowy więc jeszcze nie poznałeś wszystkich mozliwości opcji tego forum. załaczam dwa kiepskiej jakości zrzuty ze względu n oszczędność czasu gdzie warto zajrzeć i ustawić sobie Logo. w kolejności wchodzenia w poszczególne okna |
2
|
Laser ale on tego kosciotrupa to ma nie wymiarowego troszku.. 160x120 :( a tu na forum gify only 100x100 :( wiec chyba jest skazany na dolaczanie..
|
Witam !
Czy ja wiem czy jest skazany mamy tu jednego od rozpracowywania czytaj pomniejszaniu gifów . |
Cytat:
chyba ze cos wyjdzie po czasie:P |
Cytat:
|
Witam !
Bo nasze Forum to jedna rodzina starszy czy młodszy chłopak czy dziewczyna !! No Taz spisałeś się na medal teraz wszystko w rękach samego Messiah'a ! PS! Jakiego progsa używasz do takich konwersji? |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:38. |