![]() |
Prezent dla dziewczyny
Cześć wszystkim!
W tym tygodniu urodziny ma moja dziewczyna. Jestem już prawie przygotowany, jeśli chodzi o prezent. Jej przyjaciółka pomogła mi wybrać dla niej złoty łańcuszek. Chciałem jednak dodać do tego jakiś osobisty akcent i pomyślałem, że dołożę coś z serii albumy na zdjęcia. Mamy dużo wspólnych fotek, więc miałoby to ręce i nogi. Nie chcę tylko, żeby pomyślała, że jestem zbyt ckliwy. Myślicie, że to dobry pomysł czy do łańcuszka po prostu kupić kwiaty? ;P Z góry dzięki za pomoc |
Lepiej dokupić dobra flaszkę. Zrobić porządna czape i dać ponieść się namiętności :taktak:
|
Kup jej wódkę i dolej chloroform :szczerb:
Tak na serio to zabierz ją gdzieś albo kup prezent który będzie charakterystyczny, osobisty. Pomyśl czym się interesuje, co lubi. Powodzenia ;) |
Kup jej deskę do prasowania! :rotfl:
|
Do łańcuszka najlepiej dokup kłódkę.
|
Żeby tylko kluczyka nie zgubił :D
|
jeśli jest niska, to jakiś podest by nie miała problemów z dosięgnięciem zlewu podczas zmywania naczyń, dzięki czemu nie będzie się tak męczyć i stanie się to bardziej komfortowe.
|
Cytat:
Chloroformu się nie pije tylko bardzo mało wdycha. ;) |
chomika ?!
|
co wy z tym chomikiem macie?! Świnkę morską, najlepiej parkę. Ponoć pieczone świnki są smaczne.
@Berion Widać że na gwałciciela się nie nadaje... |
Wodke jej kup... albo lepiej.. zielsko :szczerb:
:> |
|
Cytat:
|
myślę, że album z waszymi zdjęciami to jeszcze lepszy pomysł niż ten sam łańcuszek. Zamiast albumu możesz ewentualnie kupić ładną ramkę i tam powrzucać wasze fotki:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:17. |