![]() |
Problemy z Easy CD-DA Extractor
Gdy uruchamiam opcje Easy Audio Extractor i wkładam płyte to mi się wiesza program, i musze restartować kompa. Mam nagrywarkę Sony CRX 160E
|
Ściągnij Exact Audio Copy i zapomij o ECDDAE. EAC to JEDYNY program, który GWARANTUJE właściwe skopiowanie danych audio z płyty. Pogódź się z tym.
|
Cytat:
|
A jak z serialem czy crackiem?
Szukam czegoś do konwersji *.wma na *.cda pod winXP ale z serialem lub crackiem. 8) |
A co myslicie o programie CD DAE v0.4? Zgrywa sciezki do wav pokazujac przy tym czy sciezka zgrywa sie prawidlowo.. obsluguje plyty z cd-textem, oraz 90/99 min i freedb.. wydaje mi sie calkiem dobrym programikiem, tu macie link do download..
|
Niestety, a raczej na szczęście, EAC jest lepsze :)
Po pierwsze : podwójny odczyt kazdego sektora plyty, po drugie - potrafi niwelowac paskudny wplyw buforowania danych audio przez naped. Kiedy dane sa buforowane, to podwojny odczyt jest bezuzyteczny, bo program dostaje dwa razy te same dane i nie da sie wykryc bledu. Ale EAC to omija i jest JEDYNYM takim programem. 8) Poza tym, ma wiele innych zalet :) NP. wypala płytki, czyta i nagrywa CD-TEXT itd. :) Szczerze mowiac, napisanie programu, ktory dzialalby rownie dobrze, co EAC, nie powinno byc zadnym problemem dla ludzi, ktorzy pisza rippery korzystajace z accurate streams. Tyle, ze gosciom sie nie chce, bo przecietny uzytkownik kompa jest najczesciej glupi jak szczotka i mozna mu wmowic wszystko. Ech... :( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:40. |