![]() |
Cytat:
Na pewno to na mój komentarz odpowiadałeś? ;) |
Tudzież tym lepiej im szybciej zrozumie to rodzic, bo często od tego zależy, jak szybko zrozumie to dziecko...
|
Cytat:
Rodzic nie bedzie zyl wiecznie. I im szybciej to dziecko zrozumie tym lepiej. |
Cytat:
|
Powinieneś zacząć od podstaw czyli przejrzeć ruch sieciowy. Wtedy będziesz wiedział kiedy i co blokować. Tak to taka dyskusja nie bardzo ma sens, bo pewnie nikt z nas w Metina nie gra (co innego w Halo czy tam co tam ;}).
Być może gra na nieoficjalnych serwerach albo (o ile to możliwe...) przez (niezatłoczony) proxy/VPN. |
3 slowa: GET A JOB! ;-)
|
wbij mu na kompa i zablokuj metina...
|
Cytat:
Jak (co) zablokować poza portami? I nazwami domen ;) |
Cytat:
|
No to skoro skonczyl 20 lat to co sie czepiasz ,jak sobie pozwoliles :P a to ze ma 20 lat jest malo wazne laptop zabrany i z glowy , odnosze wrazenie ze syn ma wieksze jaja od ciebie a tobie zostaly wydmuszki :P Pogon lenia do roboty jak zacznie pracowac i przynosci zyski to niech robi co chce w wolnym czasie ;)
|
Cytat:
|
Bardzo proste, zabrac komputer albo wyliczac czas grania , co tu skomplikowanego ? no chyba ze jaja wyparowaly i zostaly ci wydmuszki :P
|
Blokowanie domen już nic nie daje (^metin2. ^metin. itd). A blokowanie portów to zabawa w chowanego - każdy serwer (a jest ich duża ilość) ma swoje porty. Ponoć portami są tylko pobierane patche z serwerów - więc blokowanie portów nie blokuje grania.
Ja szukam odpowiedzi jak to zrobić a nie w którym miejscu wpisać - więc firmeware jest nie istotne. |
Nie jest nieistotne, tylko kluczowe. ;) Pomidora nie miałem, ale zablokuj albo zakres IP którego używają albo same domeny. A jakie to są to się dowiesz z logów.
|
Blokada adresów ip/nazw www serwerów/portów, to mi przychodzi tak na szybko.
tu jest jakaś lista portów: Cytat:
zbędne pytanie nic nie wnoszące: Jaka wersja kranu zainstalowana w kuchni xD? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:58. |