![]() |
Aone PLUS + DL gold edition printable
Ilość załączników: 1
Tak jak w temacie obczailem kupilem i to wyglada tak
http://www.kenosha-reuse.com/GURNEE,...us-picture.jpg Załącznik 78159 ---------------------------------------------------------------------------- Unique Disc Identifier : [DVD+R-DL:UMEDISC-DL1-064] ---------------------------------------------------------------------------- Disc & Book Type : [DVD+R DL] - [DVD+R DL] Manufacturer Name : [Ume Disc Manufacturing Ltd.] Manufacturer ID : [UMEDISC] Media Type ID : [DL1] Product Revision : [064] Blank Disc Capacity : [4,173,824 Sectors = 8.55 GB (7.96 GiB)] Recording Speeds : [2.4x , 3.3x-8x] |
@misiozol - Thx :spoko:
Dodałem do Sondy DVD DL i opisu w pozycji Aone PLUS\Omega\Titanium\Extreme\Intenso\MediaTech\Acme \Alfa (DVD+R DL\ MBI\MBIPG101-R10-065)+(DVD+R DL\ UmeDiscChina\FakeMID RICOHJPN-D01-06)+(DVD+R DL\UmeDisc\UMEDISC -DL1-064) |
Chcialem zeby pokazalo jitter ale plulo sie bledem, chyba naped nie obsluguje tego ;)
|
Cytat:
|
Mam obudowe na usb i moze by w nia upchnac cos z tego lepiej:
liteon: iHAP122 ,shw-160ps , ltd-163 , sony AD-5200A , lg GSA-4164B , no i mam jeszcze jakis stary jak swiat naped cd samsunga H/L GCR8480B ;) |
Cytat:
|
Tak tez myslalem ze kolekcja ciekawa i miare przyzwoita i ciezka decyzja , niestety mam jedna kieszen zewnetrzna na usb i w niej wlasnie siedzi ten ktory widac wyzej w testach i uzywam jej do nagrywania dvd mam jeszcze GGW-H20L ale to nie pasuje tutaj bo to zupelnie nowsza konstrukcja i na sata . w/g zamowienia zaraz ide po kamere i zrobie sweet focie napedu lg nawet specjalnie dla ciebie go rozbebesze :D
|
Cytat:
Dzięki za LG GSA-4164B..:spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:04. |