![]() |
Re: Jak ustawić GeForce2 na TV ???
Cytat:
|
Panowie już mam rozwiązanie :P Uratował mnie kabelek czincz bo na s-video on nie bardzo chce współgrać. Na czinczach śmiga jak młoda kózka:) Dzięki LASER za porady były bardzo pomocne.Pozdrowienia dla wszystkich
|
Cytat:
|
Dzięki LASER zaraz będę studiował wiedzę którą sobie utoczyłeś z żyły:-D Mam nadzieję że to pomoże.Jeszcze raz wielkie dzięki
|
Re: Jak ustawić GeForce2 na TV ???
Cytat:
Witam ! O kurde ten temat jest przewałkowany miedzy innymi przezemnie., Masz tu linka do posta w którym znajduje się teki sam problem / idento sprzęt jak twój / a niżej w poscie moja odp z linkiem do właściwego tematu ! http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/s...&threadid=8919 Enjoy your TV ... Hey where is this fuc... image !:-D |
Witam! A jaki masz TV ?. Słyszałem, że nie ze wszystkimi TV karta może współpracować. Zwłaszcza z tymi starszymi.
|
Niestety TV-Tool też sobie nie poradził z moim problemem:( A może ktoś mógłby mi napisać krok po kroku ustawienia karty ?? Może tam jest pies pogrzebany;p
|
Użyj programu TV-Tool.
|
Jak ustawić GeForce2 na TV ???
Witam wszystkich zainteresowanych:-D
Posiadam kartę GeForce2 MX-400 64MB TV-OUT i niestety w żaden sposób po podłączeniu kabla s-video do tv nie mogę ustawić obrazu :'( Aktualnie mam windę XP Psofessional. Za wszystkie porady będę wdzięczny |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:16. |