![]() |
5,65 ampera, pytanie czy każdy zasilacz ma tyle na wyjściu.
|
Pamietam ze ma nietypowe 8.5V a nie pamietam ile Amper , tak czy inaczej na dzien obecny nie oplaca sie tego naprawiac tylko recykling i szukanie drugiej ;)
|
No właśnie, Slimy z zewnętrznymi zasilaczami mają jakieś specjalne czy wystarczy wziąć od laptopa (parametry ;]). Zapomniałem już nawet jak to wygląda. Niechybnie demencja starcza. ;p
|
A teraz by sie przydal model konsoli ;)
|
Konsola to jest ona, nie on. Ta konsola, a nie: ten konsol. ;)
zażutów >> zarzutów czółem >> czułem Playstation 2 >> PlayStation 2 Ostanie objawy wskazują na zasilacz. Ponów testy, bo po pierwszym zdaniu myślałem że masz niewydajne chłodzenie. |
Nie jest zmodowana (sprawdziłem).
|
Konsola ma chipa ? byla modowana w jakis sposob ?
|
Problem z zawieszaniem się PS2 na stałe.
Witam.
Mam mały problem. Kupiłem sobie nie dawno konsole Playstation 2 na targu. Pierwszy raz gdy go uruchomiłem wszystko działało bez zażutów. Jednak po jakimś kwadransie, konsola się zawiesiła się na stałe. Nie przegrzała się bo czółem, że nie jest wcale gorąca. Zrestartowałem konsole i pojawił mi się tylko czarny obraz. Wyłączyłem konsole z prądu i odczekałem jakąś godzinę. Gdy ją załączyłem, to działała... NA 3 MINUTY I TO SAMO! Pomocy! PS: Po odczekaniu godziny z WYŁĄCZONĄ konsolą ale WŁĄCZONYM zaailaniem, to samo sie stało na boot screenie. PS: To jest wersja FAT tej konsoli. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:10. |