![]() |
Component daje Ci tę samą jakość co HDMI, więc czemu koniecznie chcesz HDMI? Po za tym to HDCP zostało chyba już dawno złamane i można kupić jakieś magiczne chińskie pudełka, które je zdejmują w locie. Tylko czy to ma w ogóle jakikolwiek sens? Byle jaki telewizor, który nadaje się do gier i posiada HDCP to koszt ~1000zł za najgorsze padło. To nie jest taki majątek przecież.
A tak w ogóle to jest temat o czym innym. Nie mieszaj dwóch różnych zagadnień w jednym bo to robi bałagan. Idealnie gdyby 1 temat = 1 problem. ;) |
nie interesuje mnie kabel component chce sie pozbyc tego przez hdmi podobno jakies splittery tak robią
|
To podejdz do lokalnego serwisu rtv i ci zrobia :P
|
wiem ze mozna obejsc kablem komponent ale chinskie kabelki z allegro ja juz miałem i dziekuje za takie , nigdzie juz sie nie dostanie oficjalnego kabla niestety a nie mam pojecia gdzie szukac innych dobrych producentow
|
A ja nie nienawidze bredni :P !!!
|
nienawidze vbs
|
A po co wylaczac hdcp jak da sie obejsc to kablem component ;)
|
Niestety na tym już się nie znam, więc dam się wypowiedzieć innym :P
|
Właśnie o to mi chodzi jakie urządzenia możesz polecić ?
|
Cytat:
Cytat:
|
Nie za bardzo wiem ale z tego co kojarze to ta gra chyba byla na ps2 ?
|
w sumie nie wiem czy warto dla tego jednego tytułu , a wracając do hdcp czym można to ominąć?
|
Ja bym przerobił na DEX-a i zastosował się do rad na screenie odnośnie Target Managera ;)
|
coś z tym sie da zrobic?
http://assemblergames.com/l/attachme...528-png.15747/ |
Spróbuj odpalić prosto z iso za pomocą CFW z Cobrą. Na retailowych konsolach (nawet przerobionych na debugowe DEX) nie da się wyłączyć HDCP.
//Właśnie doczytałem, że chyba odpalasz z ISO. Więc spróbuj "po staremu" ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:18. |