![]() |
Ankiety i ich okłamywanie
Jak wyżej.
|
Zapewne można - to zależy, czy info o tym jest w cookies, czy na serwerze (1 głos w ankiecie dla jednego IP). Wiem, że oddany głos sondy na stronie głównej jest przechowywany w cookies, przez co można oszukiwać do woli.
|
Tyle, że oszukiwanie ankiet na tym forum nie ma sensu bo to za długo trwa, za dużo roboty.
|
Czy oszukiwanie w ankietach ma w ogóle jaki¶ sens?????????
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ciekawe jaka mogła to by być sytuacja :)?
Pozdrawiam wszystkich ..:::DemieN:::.. |
Np.strona, która wygra w głosowaniu internautów dostanie darmowe 100mega na serwerze z php, sql itd. B±dĽ inne wbrew pozorom cenne nagrody.
|
Widac, ze podczas wakacji wiekszosc Forumowiczów nęka nuda:)
Wygl±da na to, że albo ¶wiat staje się doskonalszy i występuje mniej problemów (Apokalipsa), albo starzejemy się i odstawiaj± nas do skrzyni z napisem "UWAGA! Stare pierdy". Shit! Potem ni ma o czym pisać i rozrywkujemy się ankietami:) A gdzie s± kobiety i piwo? No wła¶nie, gdzie¶ tu leżał Heineken... |
Sezon ogórkowy, a piwo mam na górnej półce w lodówce(niestety 2 piętra niżej)ale się rozleniwiłem przez ten weekend.
A to że nie piszemy o problemach z nagrywaniem wynika z faktu iż nasze nagrywarki s± genialne, same załatwiaj± problem zabezpieczeń, a wszyscy i tak juz wszystko wiedza wiec zaczynamy prowadzic rozwazania nt. koszenia i podlewania trawnika. Kurde chyba walne ankietke t. kosiarek i węży ogrodowych:) ;) :-D 8) |
Moze zrobmy ankiete nt. "Jakie pijesz piwo?".
|
Re: Ankiety i ich okłamywanie
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:11. |