![]() |
Jeszcze o Tages
Jak zrobic image plyty od tylu?
Jak porownac dwa obrazy plyt? Jakich ustawien uzyc w CloneCD? |
Wydaje mi się, że Clone CD tago nie pociagnie, bynajmniej nie w obenej wersji :(
Trzeba zastosować jakiś innny ptogram... |
Widzę, że po tych newsach się bardzo napaliłeś na kopiowanie Tages. Na razie to nie jest jeszcze możliwe, nikt jeszcze nie zrobił odpowiedniego programu. Poczekaj trochę, może coś się ruszy w nowej wersji CloneCD.
|
Mozna sprobowac np. Blindwrite Suite...
|
poczytaj - jest info na cdrinfo ( zarejestrowalem, ze jest ale jeszcze nie przegladalem)
|
nic ni mozna probowac, odpusccie sobie TAGES na razie - zaden program na rynku tego nie ruszy
i kropka |
Osobiście uważam że skopiowanie TAGES odczytując płyte CD od końca nieda efektu pozytywnego. Powodem jest to że odczyt jednego sektora cały czas podowyje zwracanie 2 różnych wyników odczytu. Niezależnie od której strony czytam płytę CD. Dodatkowo przeprowadziłem test odczytując do początku do końca CD w CloneCD i zrobiłem to 4 razy tworząc 4 obrazy. Następnie porównałem obrazy i efekt był takiże że odczytane sektory analizy rózniły się a według pomysłu z cdfreaks wynikało by że nie mogły by sie róznic odczytując w jednym kierunku płyte CD). Najlepszym sposobem było by odczytanie kilka razy jedną płytę CD i porówanienie jej a po porównaniu odpowiednia modyfikacja sektorów wraz z subkanałem.
|
Czyli jedbym słowem : pzeje... z tym Tages
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:37. |