![]() |
Za 80 nie warto, ale za 21 nie ma się nad czym zastanawiać. :] Z takich popierdółek super jest też Chariot (20h+), ale w pojedynkę nie da się wymasterować (po zdobyciu wszystkiego odblokowuje się sekretny świat i tam jest tak potwornie ciężko, że nawet ja wymiękłem). Tak mi się przypomniało. ;]]
|
Ilość załączników: 1
|
A ja już obgrałem wszystkie gry na Vitę warte grzechu, a nieobecne na PS3. Szczerze powiedziawszy to pewnie zmieściłyby się na jednym 16GB pendraku, dwa tygodnie grania. Taki RetroArch po tylu latach dalej fazie alfa gdzie nie potrafi zapisać ustawień, 70% opcji nie działa, a pozostałe 29 zawiesza konsolę (na PSV, a tylu latach dlatego że na pS3 to samo). W zasadzie to już mogę ją sprzedać.
Ale fajna była, taka japońska. ;)) |
Po pierwsze jest(bedzie) ich w tej chwili 100 i ok 3/4 moga dzialac ale nie musza:)
|
A slyszales ze jest adapter na micro sd podalem link w innym poscie , obecnie dziala tylko z 3G modelem :D , a fajniejsze jest to ze taki posiadam :D
|
Cytat:
|
No niestety , jak byla na desce kreslarskiej to byl z ~2009 a technologia to zasuwa , szkoda fajna jest mam sentyment do niej, ale pogielo ich z cenami za karty i za gry , jedyne co ratuje ta konsole to homebrew tylko co po tym jak ograniczone do 3.60 ;)
|
No taka popierdółka, tematycznie idealna. Tylko, że PSV to dziś padaka. Byle telefon z biedronki jest co najmniej dwa razy szybszy, a z górnej półki to nawet i kilkukrotnie. Ciekawe czy Sony jeszcze podejmie temat handheldów. Słyszałem coś o Vita Trinity, ale słuch zaginął.
|
A ja bym rzekl ze to idealna gra na konsole psv ;) nawet jak ja wykastruja .
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Super fajnie ale gra nie dla wszystkich. Szkoda, ze nie ma na vite:(
|
O! Fajnie się zapowiada...
https://www.youtube.com/watch?v=i6a7T3H28TY |
Na tę chwilę zakupiłem online 3 in 1 (16zł) ;)
- Galaga - Pac-Man - Dig Dug Ta ostatnia młodemu najbardziej pasuje :D Przyjrzę się grze Unravel - dzięki za sugestie. |
Unravel akurat bardzo fajne :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:05. |