![]() |
Oryginalny Xbox Classic - najlepsze gry
Temat analogiczny do Najlepsze gry na PS3 i X360.
Niekoniecznie muszą być to gry Exclusive dla pierwszego Xboxa, ale w takich przypadkach - muszą górować nad konkurencją. ;) Time Splitters 2 - z trzech dostępnych platform na Xboxie prezentuje się najlepiej Dead or Alive 3 Project Gotham Racing Halo Combat Evolved - wiem, wiem, jest na PC i nowszych Xboxach, ale pozycja raczej obowiązkowa. Szczególnie że z wersji PC zniknęło trochę efektów graficznych. ;) Jet Set Radio Future Panzer Dragoon Orta Shenmue II Burnout 3: Takedown, Burnout Revenge - moim zdaniem najlepsze odsłony serii. Co prawda grałem w nie pierwotnie na PS2 to chcąc je odświeżyć sobie na dużym ekranie - znacznie lepiej to wyjdzie z Xboxem. Dorzucicie coś jeszcze? :D Hmm... zdałem sobie sprawę, że zarówno Xboxa jak i PS3 traktuję w sporej mierze jako maszynki do odpalania gier z PS2 i Dreamcasta (lub też pierwotnie na nie planowanych ;) ), w nieco lepszej jakości. :D |
|
No dobra ale jaki sens jest robienia listy xbox classic jak to jest to samo co ps2 , jak juz robic liste to trza by dopisac ze to byl exclusive tylko na ta konsole :P
|
Taki, że nikt nie ma encyklopedii gier w głowie (poza mną :D) i nie wie które tytuły są wieloplatformowe, a które ekskluzywne.
|
No wiec wlasnie na co czekasz jeszcze :czar: , przeciez wiemy ze jestes encyklopedia to bys pododawal co trzeba :P
|
Ok, przyznaję - ta lista spowodowała u mnie opad szczeny. :D
Co do Halo: http://forum.halomaps.org/index.cfm?...&topicID=41367 |
Ale to chyba tylko online. Szczerze to nie zauważyłem. :)
A to dopiero tylko 5 konsol. ;} |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:28. |