![]() |
M@X my wiemy ze cie to nie boli , bo jak by to ujac zeby cie nie urazic: jestes specjalny a zwlasza dla nas i za to cie lubimy ;p
|
Jobs mówił o tym jeszcze przed pierwszym iPhone'em i... miał rację jak widać ;-). Mnie to jakoś nijak nie boli.
|
Ponieważ mi nawysyłali PM. ;p
Puste, dla wielu jest to "telefon osobisty". ;] I to w zasadzie jest przyszłością komputerów osobistych dla ludzi, którzy nie potrzebują wydajności (graficy, programiści, monterzy, architekci, gracze itd. ci będą kupować tradycyjne skrzynie). Będą to telefony, które po podłączeniu do monitora/telewizora zmieniają GUI na adekwatny do pracy z myszą i klawiaturą. Będą też nastawione na storage online. Możliwe że w ogóle pójdzie to w stronę webaplikacji, czyli że całe Photoshopowanie będzie po stronie Adobe, a Ty tylko będziesz widział co robisz (coś w rodzaju streamingu, więc jedyne co będzie potrzebne to kartofel zdolny zdekodować obraz i dobre łącze). W zasadzie to straszna wizja... |
Cytat:
|
Dobrze, ze nie jestem ta wiekszoscia;)
|
Jestem w szoku, ale większość użytkowników PS3 nie wie co to jest manager plików lub klient FTP. Zagłada tego świata się zbliża. ;|
Tylko, że z PKG jest taki problem: jest podpisany szajsem Sony, tak samo jak program i kontener na ten program w środku. A do tego, nie da się zainstalować tego forka w ten sposób, w paczce musiałby być instalator który to sam wgrywa to co potrzebne na HDD i NAND/NOR. Więc to trochę bez sensu w mojej ocenie. Może uda mi się naciągnąć ffg aby dał mi src do patchera From Dust PL. Był szybki i elegancko ascetyczny. |
http://www.ps3hax.net/2017/03/reease...medium=twitter
Fejm się zgadza :-) Od razu widać, że to Berion :szczerb: Cytat:
|
Ilość załączników: 1
XMB Manager Plus 2017
Zrobiłem forka XMBM+, cały zarobaczony z dodanymi ostatnio wydanymi hackami XMB. A jak ktoś ma nadklikające dzieci to jest tryb Childproof Mode, który wyłącza te kategorie gdzie można coś skasować lub zabić konsolę. ;) Paczkę należy rozpakować i folder "xmb" wrzucić do "dev_hdd0/". Włączyć WebMAN Moda i CFW Tools. A na koniec wrzucić zawartość "flash/" do "dev_blind/vsh/resource/explore/xmb/" (uprzednio robiąc kopię zawartości). Restart i wio. Powinno się pojawić na samej górze menu XMB i wszystko poznikać z kategorii Gra za wyjątkiem MC Utility (bo nie działa nigdzie indzie), Save Data Utility (bo się za często z tego korzysta aby dogrzebywać się w XMBM+) i WebMana z grami. Więcej zrzutów ekranu plus plik tutaj. https://forum.cdrinfo.pl/attachment....1&d=1489442445 |
Cytat:
|
Wypaliłem się, jadę jeszcze na oparach. :czar:
|
No wypluj to wreszcie z siebie :D
|
Jakby Ci to powiedzieć... ;]
|
Skoro Habib "Cię" dostrzegł to tylko czekać aż zaproszą Cię do teamu (Rebug) jako grafika :D
|
Chińczykom się podoba: :)
https://translate.google.pl/translat...tml&edit-text= Nawet chciałem się zarejestrować, ale nie wyświetla mi się captcha (czy co tam kryje się pod verify), a potem przypomniałem sobie o chinawallu na internety... |
Jest ok. Wejdą sobie na nsabox'a i popatrzą. ;] Dzięki.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:19. |