![]() |
Dzieki ;)
|
Ilość załączników: 2
No... toszyba jest podłączona i zawieszona. Ogólnie jest ozzzzyrys wizyjny i brzmieniowy. Nie znam się za bardzo na tym ale mi wystarcza. Jeszcze nie rozkminiłem neta bo coś tam youdup :P is not available. Zrobiłem aktualizację ale to nie pomogło. Będę się dalej bawił.
|
Czekamy ;)
|
Napiszę małą reckę.
|
Rozumiem ze nowy ? no i gratuluje zakupu :spoko: ,czy jak przyjdzie to nasmarujesz jakies spostrzezenia z nim zwiazane ?
|
Toshiba model 32TL963 za 700 zeta. Jeszcze go nie mam... czekam na przesyłkę.
"Panie to-szyba jest, a ja telewizora szukam" :D |
Cytat:
No i jak tam co zakupiles ? podziel sie z nami :) |
Dzięki misiozol za porady. Będę miał to na uwadze. Spojrzałem na tego Telefuckla tylko ze względu na cenę. Będę szukał jeszcze.
|
Tata kupił Samsunga z Tizenem. Dziś się trochę pobawię pomagając mu go wieszać, pozgrywałem trochę sampli w 4K więc rzucę na nie okiem zaraz po konfiguracji Netflixa.
|
Czesciowo i ta i nie :D , to zalezy bo w zasadzie standard to 50Hz czyli odswierzenie 50x na sekunde ale to w teori bo to sie ma tylko do starej technologi crt a to i tak nie do konca do tam te 50 to bylo interpolowo i wychodzilo w zasadzie 25 odswiezen , a obecnie to powiem ze ch.uj go wie i kazdy producent miesza a nie dowiesz sie tego do puki tak na prawde nie rozbebeszysz tv i nie zobaczysz jaka tam matryca siedzi , sprawa sie rozbija o bardzo szybkie sceny albo np. mecz gdzie widac jak ewidentnie prakuje plynnosci ruchu . Czy ja wiem czy jest sens sie pchac w uzywke w tej cenie tracisz magiczne slowo gwarancja i nowe to nowe, nie bedea to za wysokie loty ale np za 600zl kupisz nowa mante 32cale, a dokladajac kolejne 200 czyli za 800zl kupisz juz calkiem spoko 32 cale blaupunkt/LG/thomson/philips , ja bym dolozyl 200zl do budzetu i kupil nowe , i bedziesz zadowolony ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
A ile masz tej kasy to doradzimy bo to najwazniejsze ;) |
W obecnych czasach niemal wszystko robią małe żółte rączki, cokolwiek by nie napisano na obudowie. :uklon:
|
No właśnie... niby to niemiecka firma ale podobnie jest z Bugerą(wzmacniacze) też niby z reichu, a sprzęt stukany u chinoli.
|
Ciężko znaleźć info na jego temat w innym języku niż niemiecki - to prawdopodobnie rebrand chińczyka na ichni rynek, trudno powiedzieć :-/
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:00. |