![]() |
No właśnie, jakie remastery? Ja tam praktycznie żadnych gier nie widzę.
|
nie ma znaczenia jaki wybor , wazne ze oszczednosci sa z kastracji konsoli oraz kasa leci z pss za remastery :D
|
A co to niby za wybór tych gier ps2 z PSN?
|
Cytat:
Ty się dziwisz, że kastrują procki, a takie Apple wywala minijacka bo doszli do wniosku, że szkoda marnować pieniędzy na 2 groszowe porty. |
Szkoooooda. No i tak kiedyś kupię CECHA a na razie mam do ogrania klasyki z GB/GBC i GBA, konsola droga ale jak nówka. xD
|
koszta ;) tu przychodzi stare przyslowie z pomoca "jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kase" :D
|
Czemu $ONY wykastrowało ps3 z EE+GS?
|
Wiesz ja lubie piekne i male a ta konsola z serii 4xxx jest ladna i mala :D mam 250x stoi i sie ladnie prezentuje ale to nie to troche za duza ale pociesza mnie to ze jest w tym samym procesie 40/45nm co 4xxx i pozostale nowsze ;)
|
CECHC też złom, sprzedaj i kup CECH-2504. :szczerb:
A po co Ci CECH-4xxx? Tak tęsknisz za szafkami z PRL? |
Cytat:
|
A to w takim razie zacność.
Jest bezużyteczny bo czy naprawdę potrzebujesz dodatkowych czytników kart pamięci, portów usb i najlepszego wirtualizatora PS2? ;) Kosztem śmierci w każdej chwili, gabarytów i prądożerstwa? |
Berionie, to jest GBA z wyświetlwczem od GBA SP AGS-101 za 515zł z przesyłką, tu w polszy nie znalazłem żadnego SP AGS-101, tylko 001. No i czemu CECHA to straszny złom?
|
No i dobra decyzja, choć lepiej było GBA SP. ;p
A CECHA nie kupuj, toć złom jest straszny. |
A co za ruznica z kad , i tak wszystkie beda ze stanow bo tam tylko byly cecha :P
|
Gdybym miał tu w polszy możliwość to bym się nie zastanawiał, a CECHA i tak kupię. XD
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:09. |