![]() |
Ale najpierw jest skompresowany lol2
|
No dokładnie, pitol drzwiami walnięty puchnie fest :)
|
A czy scisniety pitok drzwiami sie liczy :> , toc to jeden pieron lol2
|
rar, zip, jeden pieron. Coś "ściśnięte" :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A już chciałem zasugerować, że to pewnie dlatego, że
Cytat:
|
Strumienie NTFS. Do każdego pobranego dopisywana jest informacja, że pobrany i manager plików tak dba o użytkownika.
"A poza tym uważam, że Windows 10 powinien zostać zniszczony" :czar: |
Znalazłem rozwiązanie. Po pobraniu pliku "rar", naciskamy prawym na właściwości tego pliku. Na samym dole otwartego okna mamy coś w rodzaju "odblokuj" plik, chyba pierwszy raz to widzę w systemach MS. Po tym zabiegu wszystko ruszyło.
|
nawet jak wylaczony to psoci ;) , tak czy inaczej sprawdzilem na xp u siebie i instalka rusza ale mam standardowy blad o to ze system jest bleee lol2
|
Defender mam wyłączony, sprawdziłem. W zasadzie nie jest mi do niczego ten kombajn potrzebny, ale były tam przydatne pierdoły do aktualizacji biosów itp.
|
Defender jest glupi i wszedzie sie wciska, nawet jak masz admina to i tak sie wpier.dzieli chyba ze go odinstalujesz tymczasowo ;)
|
Nie pij od rana. :)
Jak uruchamiam plik "exe" jako administrator, to defender z windowsa nie powinien mieć nic do gadania. |
Ty ale numer ja przeczytalem ze piszesz o win10 i chcesz je instalowac lol2 a to faktycznie nie badziewiasty win10 tylko strona asusa ze sterami :D , jedyne co mi przychodzi do glowy to nieszczesny defender sie wtraca i zatrzymuje instalke ;)
|
W życiu nie widziałem takiego czegoś w formacie iso.
Sprawdź sobie - zakładka "Utilities" System do wybrania - Win 10 pro 64bit. https://www.asus.com/us/Motherboards...Desk_Download/ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:27. |