![]() |
Głośniki do Xbox One
Poszukuję tanich głośników do Xbox One z wejściem optycznym.
Poszperałem w sieci, ale dane na stronach sklepów są niepełne. Mógłby ktoś podać linka do taniego sprzętu? Wysłane z Huawei P 9 |
Hmm... zacznijmy od tego co to znaczy dla ciebie tanie ? No i wskazane by bylo czy maja byc 2.1 czy 5.1 , napisz cos wiecej i na pewno sie cos doradzi ;)
|
Mogą być 2.1. To rozwiązanie czasowe. Potrzebuję sprzętu z wejściem optycznym. Mam monitor bez HDMI, ale z Dsub. Podłączę go przez przejściówkę, ale oddzielnie muszę puścić dźwięk.
A tanie to tak do 200 złotych. Wysłane z Huawei P 9 |
Nie ma.
Z optykiem to potrzebujesz jeszcze po drodze amplitunera. Są rozwiązania pośrednie jak Logitech Z-906 ale to cena tak 7 razy do góry. No i finalnie - przy 2.1 optyk nie ma racji bytu. Słowem - to się nie uda. |
Marne szanse chyba ze cos uzywanego i dosc leciwego , M@X dobrze prawi ;) , Tylko za bardzo nie rozumiem czemu toslink nie ma racji bytu przy 5.1 ?
|
W tej cenie to pozostaje Ci jakiś HDMI audio extractor, czyli coś w ten deseń:
http://allegro.pl/adapter-hdmi-stere...7.html#thumb/1 Plus taki, że podepniesz później audio pod cokolwiek :szczerb: |
Problem rozwiązany.
Załatwiłem pożyczony monitor z HDMI. Dzięki za pomoc. Z tą przejściówką i głośnikami drogo by wyszło :( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:41. |