![]() |
Dlaczego ciągle się muszę logować
Może powie mi ktoś qrde
dlaczego co jakiś czas forum mi mówi, że jestem UNREGISTERED i muszę się na nowo logować a wkurzające jest to jak już napisałem odpowiedź i chcę wysłać O co tu chodzi ??? i jak to zmienić? |
wejdz na panel uzytkowika - Teleport - PanelUzytkownika
i tam, bodajze w opcjach konfiguracja jest uzyj cookies, czy jakos tak - nie bedziesz juz sie musial logowac a tak przy okazji pytanie do adminow - jak dlugo trzeba czekac na wygasniecie cookie? bo bedac na wakacjach odpalalem cdrinfo z kilku kompow i na kazdym zostaly cookiesy (kolezanka wywalila nie te co trzeba) i teraz zeby uniknac podszywania sie podemnie jade na recznym loowaniu co nie jest wygodne |
Mimo zaznaczenia 'uzyj cookies' i tak co jakis czas wywala i trzeba sie logowac na nowo, co prawda rzadko ale jednak. To przyszlo z "nowym" na forum.
|
Nowe nie znaczy lepsze ???
No thx koledzy |
[QUOTE]grzeniu napisa***322;(a)
Mimo zaznaczenia 'uzyj cookies' i tak co jakis czas wywala i trzeba sie logowac na nowo, co prawda rzadko ale jednak. To przyszlo z "nowym" na forum. [/QUOTE >>>>>>>>>> A czy masz w przeglądarce IE zaznaczoną opcję obsługi cookies?Zobacz opcje zabezpieczenia. |
... u mnie było tak (i poskutkowało)
- wylogowałem się na Forum - wyciąłem ciasteczko CDRInfo - po restarcie kompa zalogowałem się na nowo i od tej pory nie widziałem już "Unregistered" |
Z opcjami w IE mam oki, moze rada Zetoxy poskutkuje choc jak wspomnialem zdarza sie to rzadko i ostatecznie da sie z tym zyc;) Thx koledzy :)
|
Cytat:
Dodam - że teraz i u mnie jest OK. I za to - żółta morda :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:11. |