![]() |
Pegasus - KrzysioCart ;)
http://www.elektroda.pl/rtvforum/top....html#16389389
Wielki szacun za włożenie pracy przez tego autora :) Polska scena ma się w dobrym kierunku :D Chociaż mistrzem marketingu to on nie będzie "KrzysioCart". Aż sam mam ochotę sprawić sobie taki kartridż i pegazusa (ale jakoś nie mogę się przekonać na te "nowe modele", kiedyś chyba ten plastik był dużo lepszy. No i oczywiście cena samego karta... |
Czytałem dziś na Wykopie. I już się miałem zarejestrować, żeby zmieszać z gównem wszystkich antypolaków z zaszczepioną pedagogiką wstydu, ale pomyślałem że szkoda czasu. :P Nazwa jest w porządku, za granicą mają dokładnie takie same.
Dlatego kupuje się Pegasusy, nie ich podróbki albo oczywiście oryginalne NES lub Famicom. Cena też jest normalna jeśli uwzględnisz koszty sprzętu i wiedzę i czas. Dla mnie za duża - i wolę emulatory... Ale popatrz ile kosztuje PowerPak i Everdrive. |
A co tam na wykopie pisali?
No tak koszt sprzętu, poświęcenie autora itp itd. Tak jak właśnie wspomniałeś, emulator posiada praktycznie 100% kompatybilność oraz nie wymaga dodatkowych kosztów. |
http://www.wykop.pl/link/3679293/krz...lash-cart-for/
Wymieszanie idiotów, ignorantów i obcej agentury, która torpeduje jakikolwiek przejaw polskiej myśli. Niewiele komentarzy jest wartościowych. |
A Ty znowu swoje ;-). Przeczytałem kilka komentarzy - użytkownicy zwracają uwagę na nazwę, która nie pozwoli sprzedać urządzenia za granicą i... mają rację - nikt poza granicami tego kraju nie będzie w stanie tej nazwy ponownie napisać, a przede wszystkim wymówić. I to nie jest pierwszy przypadek na świecie (i na pewno nie ostatni) w którym inżynier nie ma pojęcia o podstawowych prawach sprzedaży. To że tego nie akceptujesz - trudno, ale fakty są faktami. Nazwanie produktu z segmentu elektroniki w innym języku niż angielski zabija Ci sprzedaż, a dostosowanie się do tego nie tylko otwiera rynki zagraiczne, ale też sprawia że w Polsce sprzedaje się nieporównywalnie więcej produktów. Ale dochodzi do absurdów w którym narodowcy już nawet do tego się potrafia przyczepić xD.
Nie zapomnij koniecznie swojego egzemplarza przyozdobic kotwiczką ;-). Pozdrawiam, Obcy Agent M@X :-P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:35. |